Acele cuvinte din footer-ul paginii, desi nu sunt ascunse...
Spam or not ?
Versiune printabilă
Acele cuvinte din footer-ul paginii, desi nu sunt ascunse...
Spam or not ?
Pai de ce sa se mai ascunda..pt. ca ascunsul era considerat spam..mai bine facem pe fata.
Deja dea acum se implica etica.
Stiu ca s-a mai discutat pe aici despre subiecte f.asemanatoare si s-a concluzionat ca nu e spam.
Dc. nu e spam (?), e cel putin de prost gust.
Pai eu nu stiu cum s-a concluzionat ca nu e spam... Chiar nu vad nici o diferenta intre cele doua posibilitati: ascuns sau vizibil.
Pune-te in "pielea" unui crawler... tu vezi textul ala, plin de cuvinte cheie, relevante cu restul continutului/paginilor, si normal ca punctezi pagina aia bine... Si asta indiferent de tipul de text (ascuns sau nu).
Concluzionand, orice text/insiruire de keywords, sub forma unei fraze fara noima, este spam.
De ce ?
Pentru ca pentru mine, ca utilizator, nu ma ajuta cu nimic fraza respectiva... Nu este un text lizibil, citibil, pe care sa il inteleg, este doar o gramada de cuvinte fara sens... Insa un motor de cautare intelege foarte bine si puncteaza ca atare...
Gresesc?!
Deci, pana la urma, metoda asta este spam sau nu? Poate fi raportata undeva? Pentru ca mai am un exemplu in acest sens:http://www.temax.ro/
Aceleasi "cuvinte cheie" plasate in footer...e normal?
Teoretic nu e normal.