Screenshot mai jos.
Nu numai ca face spam cu H1-uri, dar foloseste acel text pt a influenta targetarea ad-urilor Adsense, pt cuvinte "high-paid".
Detinatorul este membru in acest forum.
Versiune printabilă
Screenshot mai jos.
Nu numai ca face spam cu H1-uri, dar foloseste acel text pt a influenta targetarea ad-urilor Adsense, pt cuvinte "high-paid".
Detinatorul este membru in acest forum.
te rog sa citesti cat mai repede replica mea la acuzatiile aduse de tine :
Cristian...esti un baiat bun si te respect pentru asta...cand am vazut ceea ce ai scris si in thread-ul celalalt am crezut si sperat ca nu e vorba despre mine, dar se pare ca este. Si acum vin cu explicatia:
Folosesc pe site-ul meu Diversite un CMS care poarte numele de Xoops. Ei bine dragul meu Cristian, acest Xoops foloseste diverse module pentru usurinta in munca administratorului.Chiar si eu am realizat un astfel de modul pe care l-am si pus la dispozitia utilizatorilor de xoops (se numeste SwfPlayer si sunt mandru de el). Ideea este alta : ceea ce imi arati tu in screenshot nu este altceva decat un modul pentru xoops care se numeste ol_video si este practic embeded in xoops-ul meu ...se conecteaza la http://www.onlineludhiana.com/portal...les/ol_videos/ si de acolo sustrage acele videoclipuri.
Vna mea probabil ca este aceea de a nu ma fi uitat la literele din codul sursa al modulului...(nici macar nu am fost de acord vreodata cu adsense si nici nu ma prea pricep in a-l folosi).
Oricum, sa stii ca ai fost destul de dur in afirmatii, dar banuiesc ca te-am convins...
Respecte !
Kordell.... nu exista nici o scuza pentru spam-ul pe care il faci. Eu zic sa-ti recunosti vina, si sa scoti rapid spamul din pagini. Ca e cod pus de tine sau de altcineva asta nu intereseaza pe nimeni(ca o paranteza...eu zic ca e pus de tine - nu te acuz... e doar parerea mea).
Si daca nu ar fi facut de tine...nu cred ca nu ai vazut cand ai inserat codul ca ai doua liniute chiar sub meniul de navigare. Nu sunt asa greu de vazut. Hai sa fim seriosi si sa nu ne mai invartim pe dupa casa.
pustiu...am verificat si eu site-ul pe care l-am pus pe postul anterior...olvideo nustiu cum ...verifica-l si tu ca de-aia ai creier si gandeste inainte sa arunci cu cacat in cineva...
e un simplu modul Xoops creat de cineva care in schimbul faptului ca l-a dat gratis cred ca a bagat chestia asta de care vorbiti sa fie introdusa la toti cei care folosesc modulul ca sa faca el bani (daca exista un mod prin care sa se verifice cui dracu aduce adsensul ala bani, faceti-o...in nici un caz mie)... e greu de inteles..deja e tarziu si cred ca sunt prea obosit sa mai stau calm...am deja de facut targetul pe luna urmatoare, am un job, ma cac in el de site cu aberatiile voastre ...eu am dat explicatiile mele pentru ca am avut bun simt, vad ca cel care a acuzat nu doreste sa mai comenteze...cat despre bagatorii de seama, cautati sa vorbiti despre o alta viata....e prea greu sa deveniti oameni in asta !
Raport trimis.
@Kordell - de ce? Ptr ca atunci cand ai trei "linii intrerupte" in site-ul tau (a se vedea screenshot-ul postat de Cristi) iti pui o intrebare: wtf is that?
m-am uitat in codul sursa si se pare ca este asa cum ma steptam...totul este generat prin cod de pe site-ul lui ....
Cod PHP:<?
require('header.php');
include(XOOPS_ROOT_PATH.'/header.php');
// $handle = fopen("http://www.onlineludhiana.com/portal/html/asdfdsaqwertfbghnkhk9079077l89y983rh/videos.php","r");
// $i=1;
// while(!feof($handle))
// {
// $str = fgets($handle, 1000);
// echo "$str";
// $i++;
// }
// fclose($handle);
print '<IFRAME SRC="http://www.onlineludhiana.com/portal/html/asdfdsaqwertfbghnkhk9079077l89y983rh/videos.php" WIDTH=650 HEIGHT=1500 TITLE="Muzica si zambete"></IFRAME>';
// Den Seitenfuß einbeziehen.
include(XOOPS_ROOT_PATH.'/footer.php');
?>
Pentru a vedea ca spamul este facut de el...cei care cunosc cat de cat php copiati doar printarea de iframe incadrata de <? si ?> si rulati fisierul php pe un server apache....o sa vedeti ca am avut dreptate...
PS Astept sa se ceara scuze...cine este OM, o va face...
Orice cuvant ascuns sau ilizibil pe o pagina se numeste SPAM. Putin le pasa SE-urilor ca acel spam e facut de un plugin. Tot spam e. Ce nu intelegi la treaba asta?
Tu nu intelegi...eu nu am spus ca nu e spam...eu doar ma apar la acuzatiile care mi se aduc (MIE), fara ca eu sa am vreo legatura directa cu asta...Citat:
Postat īn original de ben
Indiferent de ce zici tu...ai fost deja raportat...asta e.
Eu zic sa te opresti aici.
Ca bine zici...
PS... Putin imi pasa ca am fost raportat...Pe mine ma deranjeaza ca cineva ma acuza pe nedrept...pentru asta ma lupt aici, nu pentru cacatul ala de adsense, intelegi ?
Inteleg. Te poti opri.
tu ai bagat modulul? sau nu tu? asta spune tot... ca n-ai fost atent este altceva. ai putea admite n-ai fost atent si ai putea renunta la modul si gata...
Iskander...pai este cu totul altceva ! as fi facut-o cu placere(si chiar i multumeam) daca mi se spunea asa ...dar acum dupa ce am fost facut hot (ca fur banii oamenilor), raportat la unii pentru SPAM, mai astept poate vorbeste si domnul Cristian...Citat:
Postat īn original de Iskander
Traim in Romania, da e greu de explicat.
Tie greu sa scoti acel plugin care produce spam-ul sau ce nu intelegi aicea? E site-ul tau, contentul tau, si pentru ca ai acel plugin, spamul produs de el, tot tie iti este atribuit. Exista servicii speciale pentru filme care nu contin spam - youtube, etc, folosestele.
ben...e deja a doua postare la tine...dai de gandit.
Nu intelegi ca nu e vorba de SPAM in ceea ce ma priveste...? E ca si cum administratorul unui bloc ar angaja un paznic la imobil (de la o firma serioasa de paza)...dar acesta practic era un zombie care a aruncat tot blocul in aer. Facand paralela la site-ul meu, voi spuneti ca administratorul este de vina...eu incerc sa va spun ca firma de paza...mai ales ca...onlineludhiana.com este un site care se ridica la nivelul itubes deci te gandesti ca poti avea incredere in el si nu te apuci sa verifici codul sursa al modulelor...
PS Am pus si eu cateva intrebari la comunitatea Xoops sa vad ce si cum...
O dam in mintea copiilor. :)) Pentru ca ai facut acel iframe, ai preluat spamul de pe site-ul original. Am inteles asta. Problema care nu am inteles-o este de ce nu vroiai sa scoti acel spam, care defapt nu e al tau, dar este afisat pe site-ul creat de tine.
nu ben...iframe-ul nu este "facut" de mine. Eu doar am download-at un fisier zip de pe site-ul mare, am instalat modulul apasand click pe 'Install'. Atat !
Vina mea ?...Ca nu am luat toate fisierele php la citit sa vad unde este aceasta linie de cod cu iframe...
PS Si sa stii ca nu o dam in mintea copiilor...incerc doar sa demonstrez ca nu am avut nici o intentie sa fac acest SPAM si ca modalitatea de a acuza pe cineva de ceva nu se face sub motto-ul "Buna ziua....da-mi toporu' "
Ok .... am inteles Kordell... ia vezi de unde e problema, probabil iti vor raspunde baietii de pe forum la Xoops si anunta-ne si pe noi. Oricum codul ala se poate scoate daca e pana acolo pentru ca e "spam". Nu e pus de tine... ok... am inteles... te cred.
2 la mana.... fraze de genul "verifica-l si tu ca de-aia ai creier si gandeste inainte sa arunci cu cacat in cineva" ma deranjeaza... iar de verificat nu o sa verific ... pentru ca nu asta ma intereseaza... eu vad efectul... cauza in mare... iar in detaliu te apuci tu si analizezi... pentru ca tu esti vinovat pentru ca tu esti cel care are acces la scripturi nu eu... Tu stii ce pui acolo, tu stii daca sunt luate de undeva scripturile sau nu.
3. Nimeni nu e "bagator de seama "iar pe asta chiar nu am inteles-o si nici nu vreau sa o inteleg... "cautati sa vorbiti despre o alta viata....e prea greu sa deveniti oameni in asta !" :rolleyes::rolleyes:
Consider subiectul incheiat... de raportat ai fost raportat... oricum, anunta-ne si pe noi daca afli cine e adevaratul vinovat pentru ca nu cumva sa gresim NOI din nou si sa acuzam pe careva.
Asta si vreau sa credeti. imi cer scuze pentru vorbele urate pe care ti le-am adresat, dar cauta sa ma intelegi...in ceea ce priveste bagatorii de seama...este exact ceea ce spun acolo...unii nu merita calitatea de OM.Citat:
Postat īn original de pustiu
Te cred ca pentru tine subiectul este incheiat, pentru mine insa nu...eu inca mai astept...
Kordell, cum s-a facut ca eu un vizitator al website-ului tau am observat problema .. si tu ca detinator nu ?
Este webmasterul acelui site pt D-zeu .. Trebuie sa fii la curent cu tot ce se intampla pe el.. Si sa fim seriosi nu ai reteaua de site-uri MediaPro in grija .. E un amarat de website cu 50 de vizite pe zi.
Mai mult decat atat, nu ti-a atras atentia absolut deloc faptul ca toate ad-urile Adsense aratau reclame cu "lung cancer" ?
Nu iti verifici sursa website-ului ? Nu ai vazut acele H1-uri ? Si orb sa fii si tot le vezi (vezi screenshot).
Orice ai spune, prima vina este a ta, apoi a celui care a creeat acel modul.
PS: Vad ca NICI ACUM nu ai scos porcaria aia de spam.
ma bucur ca ai intrat in discutie domnule Mezei.
Ce sa-ti mai zic ?... Am un job iar acest "amarat de site" este doar un hobby pe care il ingrijesc doi forumisti de-ai mei (fata si baiat).Nu sunt un coder foarte bun, si moderatorii,la randul lor,sunt mai bata decat mine. Asa se explica de ce nu s-a observat 'buba'. Sincer, la cat HTML stiu, am crezut ca sunt niste linii de design acolo...
... NU STIU foarte bine cum dracu sa pun niste ad-uri pe un site dar altceva, si astfel iti repet: (cred ca am mai zis-o pe blogul lui Radu Ionescu) nu mai trata oamenii ca si cum ar rebui sa stie cat stii tu de mult...incearca sa ai mai multa incredere in ei si in ceea ce spun...nu toata lumea e hoata...Citat:
Mai mult decat atat, nu ti-a atras atentia absolut deloc faptul ca toate ad-urile Adsense aratau reclame cu "lung cancer" ?
In ceea ce priveste vina...mi-am spus punctul de vedere ...ar insemna ca cei care folosesc phpbb, ca sa fie precauti, ar trebui sa ia tot codul la 'pigulit' ?
Respecte!
Kordell, ca detinator al domeniului esti unicul responsabil pentru tot ce exista pe site. Nu stiu de ce ai avut incredere in onlineludhiana.com ca provider de content, vad ca e un site plin de spam.
Pastrand analogia ta de mai sus, e ca si cum tu ca si administrator al blocului ai da cheile de la seiful asociatiei de locatari unui necunoscut si apoi ai declina responsabilitatea pt orice furt.
In alta ordine de idei, nu trebuie sa te ingrijoreze raportarile la adsense decat daca reclamele sunt ale tale. Probabil ca indianul care are siteul onlineludhiana.com va avea contul suspendat.
Citat:
PS: Vad ca NICI ACUM nu ai scos porcaria aia de spam.
Te asteptam ...sincer sa fiu, ca sa-ti dau replica la care consider ca am dreptul...nu sa par unul vinovat care fuge repede sa ascunda ceea ce a facut...
Multumesc sincer pentru incurajare...dar repet ca nu ma ingrijoreaza deloc chestia asta. Ba mai mult, as adauga ca mai bine as fi ales sa-mi fac griji decat ca cineva sa ma ia 'ca din oala' cu acuzatii de furt (nu suport in viata minciuna si hotia....ai putea crede?...hmmm, ce ironie :| )Citat:
In alta ordine de idei, nu trebuie sa te ingrijoreze raportarile la adsense decat daca reclamele sunt ale tale. Probabil ca indianul care are siteul onlineludhiana.com va avea contul suspendat.
Reply With Quote
Atunci fie asuma-ti responsabilitatea, fie angajeaza pe cineva care stie. Allah!Citat:
Postat īn original de Kordell
Nu am facut aceasta comparatie. Vezi mai sus.Citat:
mda ..ma rog
Cred ca am avut asteptari mult pea mari
Consider in momentul de fata si eu subiectul incheiat, sper ca v-am facut sa vedeti realitatea faptelor, spamul este scos...
Chestia tare este ca, inainte sa se intample treaba asta, tocmai ce am deschis un thread aici bun pentru toti, pe care vreau sa-l dezvolt...Este despre ceea ce ne inconjoara in viata de zi cu zi....Unii i-ar spune marketing, eu ii spun Tehnici de vanzare....de ce este zilnic in viata noastra?...hai sa vezi...
PS Sper ca ultima fraza sa nu fie considerata SPAM.:tongue:
Nu cred ca pe cineva de pe acest forum a deranjat atat de mult faptul ca ai avut spam pe site cat modalitatea/tonul cu care ai raspuns. Totul se putea rezolva fara circ, dupa cum sugera intr-o maniera discreta si Krumel.Citat:
consider ca am vorbit atat de respectuos pe cat se poate dupa ce cineva mi-a zis, este adevarat cu un 'Sper' aruncat in fata, ca "furi bani advertiserilor prin frauda."
Dar as dori sa terminam...crezi ca se poate ?