Am ramas ieri masca:
Imi scade de cateva zile pozitia pe un site, primul din semnatura. Ma bate gandul sa verific si linkurile SI ce vad: zeci , sute (cred) de linkuri pe ancore in limbi straine ( franceza, en si Sp) de pe un site catre mine.
(pe situl respectiv , rank 3-4 si bine facut , din romania, am postat un comentariu cu link catre situl meu , acum 1-2 luni)
Intru pe paginile care faceau referire la mine si sa am soc paginile sunt traduceri automate ale continutului din limba romana ( in en, Fr, Sp , Rusa) si sunt PLINE cu cuvinte cheie si linkuri via*gra ci*allis, si alte minunatii medicamentoase..
Banui ca de asta mi-a scazut pagina de pe prima pagina in google pe pagina a doua. De 2 ani am fost doar pe prima pagina Google si nu am mai patit asa ceva sa dispar de pe prima pagina.
Am dat email la detinatorul blogului sa remedieze situatia insa nu imi raspunde.
Cred in buna lui credinta si cred ca situl i-a fost hackuit, dar pe mine cred ca ma afecteaza.
uitati cum arata o pagina care face referire la mine:
pauzadebere.info/en/
pauzadebere.info/fr/
si sunt zeci , sute de astfel de linkuri catre mine, pe taguri, posturi ..etc.
situl in romana pare ..nevinovat. pauzadebere.info
Cred ca e o injectie de cod in WP.
Sunt solutii?
Bag de seama ca nu mai este safe sa incredintezi linkul tau la fiestecine site..