Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: ajutor - am zeci de linkuri de la un site plin cu V*iagra si ..alte asemanatoare

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu incerc.. am pus scriptul.
    Nu am ce pierde . Am zburat de pe pagina 1 poz 4 pe pagina a doua din google in o saptamana. Dupa app 2 ani de pozitie buna, stabila. Sunt pe domeniu medical si nu vreau sa am sute linkuri pline de pastile intaritoare.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

diasomie cu ce tool ai vazut IBL-urile alea? Ptr ca eu spre exemplu am folosit SEOMOZ si am vazut tot felul de prostii neconfirmate de Yahoo!, Blekko sau GWT. Sint curios..
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Folosesc serpattack si seospyglass si ScrapeBox
    Toate vad app acelasi nr de linkuri in general si app 640 de linkuri de pe acel domeniu. ( de pe paginile cu traduceri automatizate in Sp, Fr, En, Ru - pline cu ..pastile)

Alte prostii nu vad cu aceste tooluri. Doar poate nu le scaneaza pe toate. Ca in functie de versiune am limita de ..1000 de linkuri detectate.[COLOR="Silver"]
    Ultima modificare făcută de diasomie; 17th August 2011 la 12:14.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Tu nu ai link-uri bune suficiente spre site-ul tau de asta esti afectat de orice bataie de vant
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Stiu , ai dreptate, insa am multe situri de intretinut si fff putin timp la dispozitie zilnic. Poate ma misc eu incet insa afacerea imi mananca timpul.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

In loc sa te ocupi de multe site-uri si sa nu poti sa o faci cu nici unul la un nivel profi, mai bine te tii doar de 1-3 site-uri pentru care o faci foarte bine
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Am ramas ieri masca:
    Imi scade de cateva zile pozitia pe un site, primul din semnatura. Ma bate gandul sa verific si linkurile SI ce vad: zeci , sute (cred) de linkuri pe ancore in limbi straine ( franceza, en si Sp) de pe un site catre mine.
    (pe situl respectiv , rank 3-4 si bine facut , din romania, am postat un comentariu cu link catre situl meu , acum 1-2 luni)

Intru pe paginile care faceau referire la mine si sa am soc paginile sunt traduceri automate ale continutului din limba romana ( in en, Fr, Sp , Rusa) si sunt PLINE cu cuvinte cheie si linkuri via*gra ci*allis, si alte minunatii medicamentoase..

Banui ca de asta mi-a scazut pagina de pe prima pagina in google pe pagina a doua. De 2 ani am fost doar pe prima pagina Google si nu am mai patit asa ceva sa dispar de pe prima pagina.

Am dat email la detinatorul blogului sa remedieze situatia insa nu imi raspunde.

Cred in buna lui credinta si cred ca situl i-a fost hackuit, dar pe mine cred ca ma afecteaza.

uitati cum arata o pagina care face referire la mine:

pauzadebere.info/en/
    pauzadebere.info/fr/
    si sunt zeci , sute de astfel de linkuri catre mine, pe taguri, posturi ..etc.
    situl in romana pare ..nevinovat. pauzadebere.info
    Cred ca e o injectie de cod in WP.

Sunt solutii?
    Bag de seama ca nu mai este safe sa incredintezi linkul tau la fiestecine site..
    Nu-ti face griji pentru acele link-uri, daca nu ai link back la tine pe site catre acele url-uri, google nu te penalizeaza pentru ele. Google stie ca un dusman poate sa iti puna asemenea link-uri ca sa te traga in jos asa ca nu ia in considerare astfel de link-uri.
    Referitor la blocarea acelor url-uri: trebuie sa faci acest lucru doar daca pe site-ul tau ai adsense, atunci da, ar fi un motiv sa blochezi acele url-uri, altfel te-ai putea alege cu site-ul sau chiar contul banat.
    Faptul ca site-ul tau a pierdut pozitii la cautari, nu e ceva nou in ultima vreme, foarte multe site-uri au pierdut astfel de pozitii in ultimele 2-3 luni deoarece google a facut update masiv (in wmt, s-a facut in sfarsit update la link-uri si acum arata cat de cat realitatea, cel putin la toate site-urile mele).
    Ai pierdut pozitii deoarece probabil te-ai culcat pe lauri si ai uitat ca si concurenta munceste sa ajunga unde esti tu sau chiar mai sus la respectivele cuvinte.
    Mai bine munceste la site-ul tau ca sa recuperezi pozitiile pierdute, nu te mai obosi cu acele link-uri deoarece oricum nu de tine depinde sa dispara.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Schimb link pe blogroll cu alte bloguri/site-uri
    De MrGuru în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st December 2010, 14:04
  2. Vizite de pe alte site-uri
    De l00ky în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th March 2010, 10:46
  3. Link exchange cu situri asemanatoare tamplarie constructii ..
    De rev9887 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th February 2009, 19:44
  4. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th November 2008, 17:43
  5. Ce alte site-uri de licitatii online mai cunoasteti?(la fel ca ebay.com)
    De johnyk_vl în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd July 2008, 15:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •