Eu incerc.. am pus scriptul.
Nu am ce pierde . Am zburat de pe pagina 1 poz 4 pe pagina a doua din google in o saptamana. Dupa app 2 ani de pozitie buna, stabila. Sunt pe domeniu medical si nu vreau sa am sute linkuri pline de pastile intaritoare.
Eu incerc.. am pus scriptul.
Nu am ce pierde . Am zburat de pe pagina 1 poz 4 pe pagina a doua din google in o saptamana. Dupa app 2 ani de pozitie buna, stabila. Sunt pe domeniu medical si nu vreau sa am sute linkuri pline de pastile intaritoare.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Folosesc serpattack si seospyglass si ScrapeBox
Toate vad app acelasi nr de linkuri in general si app 640 de linkuri de pe acel domeniu. ( de pe paginile cu traduceri automatizate in Sp, Fr, En, Ru - pline cu ..pastile)
Alte prostii nu vad cu aceste tooluri. Doar poate nu le scaneaza pe toate. Ca in functie de versiune am limita de ..1000 de linkuri detectate.[COLOR="Silver"]
Ultima modificare făcută de diasomie; 17th August 2011 la 12:14.
Tu nu ai link-uri bune suficiente spre site-ul tau de asta esti afectat de orice bataie de vant
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Stiu , ai dreptate, insa am multe situri de intretinut si fff putin timp la dispozitie zilnic. Poate ma misc eu incet insa afacerea imi mananca timpul.
In loc sa te ocupi de multe site-uri si sa nu poti sa o faci cu nici unul la un nivel profi, mai bine te tii doar de 1-3 site-uri pentru care o faci foarte bine
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu-ti face griji pentru acele link-uri, daca nu ai link back la tine pe site catre acele url-uri, google nu te penalizeaza pentru ele. Google stie ca un dusman poate sa iti puna asemenea link-uri ca sa te traga in jos asa ca nu ia in considerare astfel de link-uri.
Referitor la blocarea acelor url-uri: trebuie sa faci acest lucru doar daca pe site-ul tau ai adsense, atunci da, ar fi un motiv sa blochezi acele url-uri, altfel te-ai putea alege cu site-ul sau chiar contul banat.
Faptul ca site-ul tau a pierdut pozitii la cautari, nu e ceva nou in ultima vreme, foarte multe site-uri au pierdut astfel de pozitii in ultimele 2-3 luni deoarece google a facut update masiv (in wmt, s-a facut in sfarsit update la link-uri si acum arata cat de cat realitatea, cel putin la toate site-urile mele).
Ai pierdut pozitii deoarece probabil te-ai culcat pe lauri si ai uitat ca si concurenta munceste sa ajunga unde esti tu sau chiar mai sus la respectivele cuvinte.
Mai bine munceste la site-ul tau ca sa recuperezi pozitiile pierdute, nu te mai obosi cu acele link-uri deoarece oricum nu de tine depinde sa dispara.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)