@MaXz - "de maine" insemnand cand? Eu nu am primit nici un raspuns la ultimele mele mail-uri, se fac in curand 2 saptamani de la primul.
Versiune printabilă
@MaXz - "de maine" insemnand cand? Eu nu am primit nici un raspuns la ultimele mele mail-uri, se fac in curand 2 saptamani de la primul.
@MaXz - Grija mare cu reputatia aruncata aiurea, tu esti ala cu musca pe caciula, tu ai promis ceva, nu te-am pus eu sa spui nimic doar te-am rugat sa raspunzi la mail (lucru care nu te-ai deranjat sa faci, dar ai avut timp sa dai reputatie aici). Deci, grija mare ca nu as vrea sa ne suparam de la o prostie de gen.
Dragos, eu trebuie sa am grija de reputatie ? De ce? Pentru ca incerc sa tin scriptul mereu compatibil cu schimbarile din facebook ? Nu am furat de la nimeni nimic si cred ca logic ar fi sa nu vii cu asemenea amenintari. Nu am facut nimic pt reputatie ... Am incercat sa fac ceva util pt cei de pe forum printre care te numeri si tu.
E un update si tin sa precizez ca e gratuit. Daca nu am trimis inca scriptul, probabil ca nu am avut ocazia si timpul necesar pentru asta.
Mai multi colegi au fost nevoiti sa astepte cateva zile dar toti au primit ceea ce au dorit, ba mai mult chiar si ceva extra.
Nu sunt ironic si nici cu nasul pe sus, dar te rog sa mai astepti putin si o sa il primesti.
Sunt interesat de script, poti sa imi raspunzi la PM?
Merci
Buna seara stimati colegi,
am raspuns tuturor, daca mai este cineva interesat de noua versiune (valabil pentru cei ce au achizitionat programul).
Pentru cei care nu l-au cumparat inca, este disponibil !
Eu inca am versiunea veche dar functioneaza ok, nu am nici un fel de problema. Nu faceti abuz de ea.
Salut Maxz ti-am dat Pm. astept un raspuns
Merci
Ma bag si eu in discutie. Nu pun in niciun fel sub semnul intrebarii functionalitatea scriptului, dar am mari indoieli in privinta postarii in grupuri FB. Din ce am observat, ori sunt grupuri mari si postarea ti se "pierde" imediat, daca nu cumva e ceva tipic FB, gen filmulet haios, cu animale, etc, ori grupul e mic si nu ai vizibilitate... Cei care au cumparat scriptul si implicit presupun ca-l folosesc in a posta masiv in grupuri FB au vreun feedback? Ajuta la ceva (nu scriptul, ci postatul in grupuri FB)?
V-am trimis un mesaj privat, aștept un răspuns...