Trimis
Versiune printabilă
Valabil
Valabil
Oferta valabila, putem colabora si long term daca doriti. :)
salut,
imi trimiti linkuri la cateva articole pe fashion?
Am trimis acum, ms. :)
Sorry, cred ca o perioada casuta de mesaje a fost full, am eliberat-o acum, deci daca ati dat un mesaj si nu ati reusit, acum puteti sa trimiteti.
Oferta este valabila.
salut!
oferi factura?
am vrut sa iti trimit mesaj, dar nu se poate, imi apare mesajul "Acest utilizator nu s-a înregistrat și prin urmare nu are un profil de afișat." probabil ai casuta plina.
Valabil
Valabil
Inca valabil. :D
da-mi un mesaj cu preturi si linkuri catre articole publicate recent
Am trimis
Am nevoie pe domeniul imobiliar 50-100 de articole. Dacă ești interesat, ne putem apuca de treabă. Exemplu de articole găsești pe imobiliarealba .com. Aș dori articole de minim 500-700 de cuvinte.
Trimis
Salut Sorin, m-ar interesa o colaborare pentru https://blog.kiwigym.ro , nisa culturism, sport, fitness, ai mai scris articole similare?
Sure, ti-am trimis un mesaj privat. :D
Valabil :D
Inca valabil. :)
Inca valabil :)
Salut. Vreau si eu un link cu cateva articole scrise de tine, pret si nisele pe care iti place sa scrii si scrii cel mai usor si bine. Multumesc
Trimis :D
Valabil :)
Valabil, daca doriti putem face si collabs mai long-term :)
Valabil si ofer reduceri pentru collabs long-term. :D
Valabil
Încă valabil :D
La comenzi mai multe mai putem negocia la preț. :D
Valabil. ✌️
Inca valabil :)
Valabil.
Valabil :)
Mai pot negocia la niste cantitati mai mari de articole, daca aveti nevoie de mai multe puteti spune. :D
Hi, am trimis acum. Thanks
Valabil și în această lună! Mulțumesc!
Hello, oferta este valabila. Ma interseaza in special long-term collabs, dar pot lucra si cu cantitati mai mici de articole. :D
Thanks!
La multi ani!
Oferta este valabila!
salut, pot sa vad mai multe articole scrise de tine in engleza ? daca ai ceva pe turism... daca nu, orice. mersi