-
Pentru ca am avut ragaz 30 de zile multumita domnului feonixman care m-a urmarit pe toate forumurile vreau sa va pun la dispozitie o forma imbunatatita a pachetelor de trafic dupa cum urmeaza:
Google - unici
1000 vizitatori unici - 5 euro
10.000 vizitatori unici - 40 euro
Traficul vine de pe un cuvant cheie(expresie) cu ajutorul caruia site-ul trebuie sa poata fi gasit pe Google => indexat.
Google - vizite
1000 vizite - 0,5 euro
10.000 vizite - 4 euro
Traficul vine de pe un cuvant cheie(expresie) cu ajutorul caruia site-ul trebuie sa poata fi gasit pe Google => indexat.
Youtube - 1000
- vizualizari: - momentan indisponibil
- like: 12¤
- dislike: 17¤
- subscriber: 12¤
- comentarii - momentan indisponibil
- share: 4¤
Imi cer scuze fata de cei carora nu le-am mai putut raspunde si rog intelegere de la cei pe care nu i-am mai anuntat ca s-a terminat campania de trafic.
Oferta de azi este:
- la fiecare pachet de 10k vizite cumparat primiti 100 likeuri YouTube
-
Smecheras ar fi bine sa nu mai faci misto, am primit amenintari de la tine si aici si pe alte forumuri dar nu am bagat in seama, eu zic sa-ti iei vocabularul la tine in mahala si sa nu ma mai derajezi!
-
Te-as ruga frumos sa ma lasi in pace. Nu ti-am facut nimic si in nici un caz nu te-am insultat!
Tu te-ai luat de mine inca de pe cwr. Deci tu sigur ai ceva cu mine. Eu nu imi aduc aminte sa fi intrat intr-un topic de-al tau sau sa te pomenesc intr-un alt topic cu scopul de a-ti face rau. Asadar te rog frumos, sa ma lasi in pace.
-
Am folosit si eu in trecut o metoda pentru a face acest lucru insa nu am avut rezultate notabile. Ai vreo dovada ca functioneaza, ai facut ceva teste? Cred ca te-ar ajuta mult pentru a oferi acest serviciu.
-
Am studiat putin mai mult preturile vehiculate in afara, am facut comparatie cu preturile cerute pe po-up sau iframe in tara, am creat niste preturi nu mai mari decat cele din afara si le-am cerut.
Acum ca exista preturi mai mici pentru servicii asemanatoare, e o problema ce se intampla in toate domeniile.
In ceea ce priveste SEO, am avut clienti care au spus ca s-au observat modificari si continua sa mai cumpere insa ca in orice metoda SEO sunt anomalii, exista riscuri. Nu poti spune ca link-building-ul, care se face la greu pe seopedia, nu este blackhat si ca merge la sigur.Asta ca exemplu.
Am doua tipuri de pachete la vanzare: doua pentru traifc si doua care pot avea influenta asupra pozitionarii in serp.
-
Oferta de 1 august: 5k/zi, timp de o luna la pretul de 120 euro!
-
Vreau sa ajut un prieten cu 100 de euro asa ca imi p[un la dispozitie ofertele mai ifetin:
-vand in aceasta saptamana 10k vizitatori unici cu 2 cuvinte cheie ca sursa Google.ro la 10 euro.
Oferta este valabila doar in aceasta saptamana!