Si ai confirmat ca esti multumit de 45 dintre ele, pe care le-ai si pus pe site. Cati bani ai platit pentru ele? 0 lei, 0 bani! Ai mare tupeu sa te mai lauzi ca ai oferit ceva la modul strict declarativ. "Oferte"din astea mai bine lipsa....
Versiune printabilă
Am trimis calupuri de 10-20 descrieri, tocmai in ideea asta, asa ne intelesesem. 45 le-a acceptat si le-a pus pe site, a spus ca da jumate din bani cand termin jumate din treaba. Deci ieri am continuat cu calupuri de 20 iar seara imi spune ca vrea sa ne oprim, ca nu ii place cum scriu si ca e plictisit sa le tot citeasca pe fiecare in parte.
Si cu alea 45 folosite cum ramane? Pe deoparte recunoaste ca nu s-a uitat pe toate, pe de alta nu e multumit de descrieri, iar cand ii amintesc de plata o da ca a propus el o suma iar faptul ca nu a achitat nimic e doar un detaliu nesemnificativ...
Am muncit absolut degeaba. Teapa 100%.
Aiureli!
Aveai de corectat doua pagini.
Trebuia sa astepti pana iti spun eu ca sunt multumit, nu sa imi zvarli pe mail pana la 100.
Nu inseamna ca daca le-ai trimis pe mail sunt bune de ceva.
Da, am zis ca platesc azi pentru cele 45.
Nu a trecut inca ziua de azi.
Este exact cum faceai pe mail.
Iti sugeram se vezi dex-ul, dar ii dadeai inainte tot cu ale tale.
Ti-am pus definitia din dex pe pagina precedenta, dar nu percutezi.
Hmm, chiar ma intreb de ce nu a mers colaborarea!
:))))) Emanuel Emanuel
Anunt inca valabil.
Nici nu se discuta sa nu fac plata.
Doar sa nu faceti descrieri in halul asta:
Nu e nevoie de atata polologhie.Citat:
Colier simboluri masculin-feminin
Un accesoriu elegant prin simplitate, eleganta si incarcatura mesajului.
Colierul este format dintr-un delicat snur de silicon negru ( 45 cm, lungime reglabila) si 2 pandantive discrete (16mm) pline de simbolism. Pandantivul argintiu (culoarea lunii, simbol al feminitatii), cu inscriptia - declaratie, este simbolul feminitatii si al planetei Venus, iar simbolul auriu (culoarea soarelor, simbol al masculinitatii), este simbolul planetei Marte, deci al virilitatii si masculinitatii.
Este un accesoriu ideal pentru persoanele implinite din punct de vedere sentimental, implinire reprezentata de simbolistica celor doua pandantinve.
Stabilitate, sensibilitate si implinire, sunt sentimentele si mesajele transmise la nivel subliminal de purtarea acestui accesoriu inedit dar plin de semnificatii.
Discretia si culorile atent alese, il fac potrivit pentru orice fel de tinuta, ocazie sau sezon iar incarcatura simbolica ce il insoteste il transforma in cadoul ideal pentru persoana unica si speciala.
Pot fi mai concise.
Gresit!
E plin netul de sarlatani incompetenti care iti lasa lucrul facut de mantuiala sub pres, dupa care fug si striga "hotul" in caz ca respectivul nu e multumit.
Ca si cum, vezi Doamne, daca ceva a intrat in mail, trebuie platit, nu se discuta.
Da, rusine sa imi fie!
"Doresc colaborare cu o persoana pentru descrierea si denumirea unor bijuterii. Nu am pretentii, nu fac mofturi. Dau toata suma ceruta in avans. Nu ma grabesc. Parca nici nu am nevoie de ele. Pastrati banii."
Ce fantasme au unii!
Minciuni!
Vedeti pe pagina precedenta cat am tras de el, ce greseli facea si in ce hal aratau descrierile.
Ieri la 11 noaptea i-am spus ca azi ii dau banii pe cele 45 de pozitii.
Azi inca nu a trecut, dar ma face hot.
I-am cerut adresa de paypal, dar nu imi raspunde.
E drept, nici nu voi insista.
@emanuel, ai dreptate! Ai comandat ceva si trebuie sa fii multumit!
Dar nu poti avea pretentia sa fie ca "facute de tine" daca tu nu ai rabdarea sa le faci. Mici corecturi este normal sa fie necesare. Le puteti rezolva in timp...
@slobodan ai dreptate! Ai muncit si munca ta trebuie platita!
Dar trebuie sa tii cont si de parerea celui care a facut comanda. Corecturile sunt mai usoare ca munca facuta de la inceput.
Dar nu puteti avea amandoi dreptate ... N-am dreptate?
Eu zic sa nu va mai porciti aci si sa gasiti o solutie sa duceti treaba la capat. Pentru ca oricum aveti amandoi dreptate...
Faza e ca 45 din cele 100 facute de mine, sunt deja pe site (puse de el, se intelege) si a recunoscut ca ii sunt utile. De ce nu le plateste macar pe alea?
Pentru ca probabil nici nu avea de gand sa o faca: erau 202, acum recunoaste ca mai sunt 157 (adica minus fix cele 45 pe care le are de la mine), cine mai doreste, cine mai pofteste?
Nu are rost sa ii mai raspund pentru stie foarte bine care e situatia, nu e nicio neintelegere la mijloc, e teapa pe fatza!
Acum am vazut emailul, mi-a cerut sa repet contul de paypal, ceea ce am si facut, astept sa vad daca macar in al 12 lea face vreo plata....
Omule, tu esti sanatos la cap?
Care in al 12-lea ceas ?
Ce calcule faci acolo cand am si postat continutul mail-ului in care spun clar ca maine (respectiv azi, mail-ul era trimis ieri noapte la 23) voi plati pentru cele 45, iar aici am spus de 2 ori ca ziua de azi nu e gata, voi plati !?!?!?!?!!?
Wow! Wow!
Unde am spus ca nu platesc pentru cele pe care le-am folosit ?
Mai, sincer, du-te consulta un doctor.
Am de platit 45 din 202, adica a patra parte.
A patra parte din 35 sau din 50 ?
Am trimis banii.
Verifica si lasa feedback aici altfel ii retrag.
Nu e vorba de suma, e vorba de buca!
Ai spus ca platesti jumate cand iti fac jumate, ieri ti-am trimis de dimineata pana seara 3 calupuri a cate 20 pentru a ajunge la jumatate, daca nu iti conveneau puteai sa ma opresti dupa primul calup, faceai plata pentru cele 45 de alaltaieri si era perfect ok. Dar tu m-ai lasat sa trimit pana la 100 iar apoi te-ai eschivat prin scuza ca nu sunt bune, desi mi-ai recunoscut pe mail ca nu ai chef sa te uiti peste ele.
Am stabilit ca daca e cazul sa vii cu precizari dupa fiecare calup, ca sa corectez daca e nevoie, ceea ce am si facut in cazul celor de alaltaieri, iar faptul ca ieri nu ai raspuns dupa niciun calup primit, ai lasat sa se inteleaga ca sunt ok. Ai avut atatea ore la dispozitie sa dai un raspuns, dar m-ai lasat intai sa le termin.
Plata (daca o fi vreuna), chiar este in al 12 lea ceas, pentru ca eu ti-am trimis descrierile la timp, nu intr-un incert viitor apropiat, cum consideri tu ca e normal sa achiti serviciile altora. La piata platesti cand primesti produsul, nu poimaine, dar asta chiar e cea mai mica dintre probleme....
Nu are rost sa intru in detalii si sa ma leg de faptul ca postezi trunchiat fragmentele din corespondenta cum iti convin (daca erai onest postai si varinata refacuta a descrierii de mai sus), chiar nu are rost, cine a colaborat cu mine ma cunoaste si nu am nevoie sa ma justific. De fapt oricine are mai mult de 2 neuroni intelege de partea cui e dreptatea, motiv pentru care ai si primit o droaie de voturi de blam.
Chiar nu am chef de cearta, o sa anunt daca ai facut vreo plata sau nu.
Later edit: intr-adevar a trimis cam echivalentul a 54 de descrieri, usor peste 50% din munca...
Sunt sigur ca daca nu era forumul nu ii mai vedeam nici pe astia.
Concluzia: avansul e sacru!