Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 35 din 35

Subiect: Caut pe cineva care sa imi promoveze site-ul

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    97

Implicit

Da, din pacate am stricat topicul fetei. meaculpa pentru asta. @imagini, suntem pe un forum SEO. Mai toti facem acest lucru, la un nivel sau altul. Depinde ce servicii ai nevoie si ce buget ai alocat
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    33

Implicit

@ robyroy
    Asta cu bugetul ma termina psihic. Ok, am buget de 10000 de euro, tie ti se pare afacerea vietii si dupa ce accepti iti prezint un megaportal de promovat. Nu mai bine vezi care sunt datele problemei (a se citi care este site-ul, ce este deja facut, ce mai trebuie facut, care este strategia viitoare, cine si cum o implementeaza, ce se poate garanta, ce nu se poate garanta etc) inainte de a ajunge la discutia buget?

@beatrice
    Zi-mi unde trebuie sa virez banii de o bere. Baietii astia nu vor sa comenteze in topicul meu, probabil sexul masculin (al meu) e de vina.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    @Tom and @robyroy
    Stricam topicul fetei, ex-concurenta a unui bun prieten care "le-a luat fata" pe domeniul asta cu inscrieri in directoare din an in paste, dar cu seriozitate ...de nota 11 (ca sa ramanem in acelasi registru)...si asta timp de 7 ani.

Revenind, chiar am nevoie de o recomandare serioasa pentru promovarea (a se citi seo) unui site. Am transmis un email catre krumel dar e ocupat in aceasta perioada. Nici o sugestie din partea voastra?
    Ai dreptate, roby se baga aiurea peste alte topicuri, doar sa-i apara si lui zambetul ala de camatar.

Sunt o gramada de firme ce ofera optimizare seo, dar banuiesc ca daca esti pe forum, ai invatat si tu destule despre ce trebuie, cand si cum, "facut". Banuiesc ca stii sa analizezi un portofoliu si un contract.

Seo e un serviciu ce implica riscuri majore, si ca sa fie ok, e nevoie de buget, de multe ori destul de mare. Daca bugetul este mic, mai bine nu te bagi sau zici (cum zic eu): "momentan suntem la 110% pt urmatoarele 4 luni."

Daca vrei sfaturi, da-mi un PM cu site-ul, (banuiesc ca nu vrei sa fie public) si-ti pot trimite anumite sfaturi. Dar sa nu fie turism

Am cumparat servicii seo doar in trecut, si de fiecare data m-am ars, asa ca nu pot recomanda pe nimeni, pt ca cei care m-au ars, NU mai sunt pe forum.

Am vazut ca ai un topic deschis, banuiesc ca cine vrea, iti zice.

@beatrice. daca domeniul e cel cu .org, l-ai "busit". E optimizat complet gresit, asa ca trebuie sa incepi pe alt domeniu. Domeniul e bun, doar ca ai nevoie de prea multe linkuri ca sa-l repari, implicit costuri mari.
    Vad ca nu apare pe nici una dintre cele 2 cautari, lucrari de licenta si lucrari de diploma, asa ca incepe si cauta alt domeniu. Domeniul era beton!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    33

Implicit

@tom si nu numai
    Propun sa ne mutam aici.
    Din pacate e turism (apreciez fair-play-ul agentiei attagency care mi-a refuzat din start in trecut o colaborare motivand ca dezvolta ceva similar pe turism (desi nu ne suprapunem 100%). Probabil e vorba de vacanta dot com.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@beatrice
    Mare atentie la concurenta. Prietenul meu a avut probleme cu tot ce inseamna garda, politie etc pe acest domeniu, urmare a unei sesizari din partea unei concurente. Urmeaza un mic razboi cu concurenta respectiva, chiar daca el acum are alte afaceri si nu mai activeaza in domeniu.

beatrice88 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit

se poate inchide topicul, multumesc!
    C'est la vie!

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut EXPERT SEO!
    De Andreib21 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 10th December 2010, 10:44
  2. Caut expert SEO
    De zgabu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th November 2010, 11:44
  3. Caut SEO expert
    De laguna în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0