Da, din pacate am stricat topicul fetei. meaculpa pentru asta. @imagini, suntem pe un forum SEO. Mai toti facem acest lucru, la un nivel sau altul. Depinde ce servicii ai nevoie si ce buget ai alocat![]()
Da, din pacate am stricat topicul fetei. meaculpa pentru asta. @imagini, suntem pe un forum SEO. Mai toti facem acest lucru, la un nivel sau altul. Depinde ce servicii ai nevoie si ce buget ai alocat![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@ robyroy
Asta cu bugetul ma termina psihic. Ok, am buget de 10000 de euro, tie ti se pare afacerea vietii si dupa ce accepti iti prezint un megaportal de promovat. Nu mai bine vezi care sunt datele problemei (a se citi care este site-ul, ce este deja facut, ce mai trebuie facut, care este strategia viitoare, cine si cum o implementeaza, ce se poate garanta, ce nu se poate garanta etc) inainte de a ajunge la discutia buget?
@beatrice
Zi-mi unde trebuie sa virez banii de o bere. Baietii astia nu vor sa comenteze in topicul meu, probabil sexul masculin (al meu) e de vina.
Ai dreptate, roby se baga aiurea peste alte topicuri, doar sa-i apara si lui zambetul ala de camatar.
Sunt o gramada de firme ce ofera optimizare seo, dar banuiesc ca daca esti pe forum, ai invatat si tu destule despre ce trebuie, cand si cum, "facut". Banuiesc ca stii sa analizezi un portofoliu si un contract.
Seo e un serviciu ce implica riscuri majore, si ca sa fie ok, e nevoie de buget, de multe ori destul de mare. Daca bugetul este mic, mai bine nu te bagi sau zici (cum zic eu): "momentan suntem la 110% pt urmatoarele 4 luni."
Daca vrei sfaturi, da-mi un PM cu site-ul, (banuiesc ca nu vrei sa fie public) si-ti pot trimite anumite sfaturi. Dar sa nu fie turism
Am cumparat servicii seo doar in trecut, si de fiecare data m-am ars, asa ca nu pot recomanda pe nimeni, pt ca cei care m-au ars, NU mai sunt pe forum.
Am vazut ca ai un topic deschis, banuiesc ca cine vrea, iti zice.
@beatrice. daca domeniul e cel cu .org, l-ai "busit". E optimizat complet gresit, asa ca trebuie sa incepi pe alt domeniu. Domeniul e bun, doar ca ai nevoie de prea multe linkuri ca sa-l repari, implicit costuri mari.
Vad ca nu apare pe nici una dintre cele 2 cautari, lucrari de licenta si lucrari de diploma, asa ca incepe si cauta alt domeniu. Domeniul era beton!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@tom si nu numai
Propun sa ne mutam aici.
Din pacate e turism (apreciez fair-play-ul agentiei attagency care mi-a refuzat din start in trecut o colaborare motivand ca dezvolta ceva similar pe turism (desi nu ne suprapunem 100%). Probabil e vorba de vacanta dot com.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@beatrice
Mare atentie la concurenta. Prietenul meu a avut probleme cu tot ce inseamna garda, politie etc pe acest domeniu, urmare a unei sesizari din partea unei concurente. Urmeaza un mic razboi cu concurenta respectiva, chiar daca el acum are alte afaceri si nu mai activeaza in domeniu.
se poate inchide topicul, multumesc!
C'est la vie!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)