Am mai adaugat ceva la oferta.
http://i1192.photobucket.com/albums/...arbatoriv2.png
Versiune printabilă
Am mai adaugat ceva la oferta.
http://i1192.photobucket.com/albums/...arbatoriv2.png
Poate vrei sa te uiti aici
@Vali D
Mersi, voi intra si eu in concurs cu cateva variante, desi parca miroase a teapa..
De exemplu la premiu:Ce poate dura atat sa trimita prin transfer :-?Citat:
Premiile se vor acorda în termen de 30 de zile lucrătoare de la data anuntării câștigătorului.
Am colaborat cu Dragos....sunt multumit pentru ce a iesit, recomand cu incredere serviciile lui.
Multumesc anntidot. Oferta este in continuare valabila.
Am colaborat cu Dragoș. Logo-ul a ieșit foarte bine și a fost atent la toate cerințele mele, realizând modificările necesare. Apreciez acest lucru și îl recomand și altor persoane deoarece se vede că are un stil de lucru bine pus la punct și tratează toate cererile cu profesionalism.
Am colaborat , sunt foarte multumit de rezultat, imi plac oameni care asculta cerintele clientului si fac oricate modificari e nevoie fara sa se supere. Recomand
Multumesc @N.Paul si @midanius.
Pentru ca azi e Sfantul Andrei si e ziua mea, ofer primelor doua persoane 1+1 gratis, pe langa oferta de sarbatori, deci cumperi un logo si mai primesti 3. :)
LE: Oferta 1+1 e valabila doar azi, de maine revine cea de sarbatori.
Am comandat 2 bucati si sunt multumit de rezultat.
Am colaborat pentru un logo cu Dragos. Serviciu bun la un pret si mai bun. Recomand.
Am colaborat. Pretul este foarte bun, iar el este foarte receptiv la eventuale modificari.
Mulțumesc @florin, @Vali Mihalcea și @phunkS :)
am colaborat foarte ok, am primit foarte prompt mai multe variante de logo, Dragos a fost deschis la idei si in final imi placeau prea multe variante si a fost greu sa decid :D
recomand ;)
@raluca
Merci, oferta e valabilă în continuare. :)
cred ca e bine sa pui si logo-urile care le-ai creat pe undeva pentru a vedea si noi ce lucrari ai mai facut, si cum au iesit.
Vreau si eu doua .Iti dau pm cu detaliile !
@CuCu
Le pot posta doar cu acordul clienților.
@barzafurioasa
Ai pm.
Am colaborat si eu. Totul a decurs ok.
Colaborare reusita ! Este foarte ok si flexibil.Recomand !
Mulțumesc @alecs și @barzafurioasa. Oferta este în continuare valabilă.
Inca colaborare reusita. merci
A 2-a colaborare perfecta! Merci.
Multumesc @midanius si @pushtius1 pentru colaborarile voastre.
Imi poti face un design/grafica pentru cutia unui produs electronic?
Ai PM.
Revin cu oferta 1+1 gratis ( este valabila doar astazi )
De treaba Dragos, am colaborat foarte bine nota 10 + mi-a facut logo si favicon pentru Stiri Mondene
logo? eu il vad un font cu culori. Nu vreau sa imi bag nasul dar se putea ceva mai bine. cheers
Ala e pe gratis facut, simplu.
Era mai bine daca nu postai.
nici eu nu vreau sa imi bag nasulCitat:
20. Categoria Marketplace exista pentru a face vanzarile/cumpararile cat mai usoare si mai facile. In urma repetatelor probleme cu aceasta sectiune, am simtit nevoia sa cream o noua regula. In Marketplace, sunt INTERZISE orice fel de replici de genul "de ce vinzi ?"; "de ce asa scump ?"; "nu face 2 bani"; "dincolo era mai ieftin"; "crezi ca iei mai mult x$ cat ti-am oferit eu ?"; "Esti tepar"; "pai asa vindeam si eu 20 de website-uri". etc. In afara de postul original al thread-ului, orice alte posturi trebuie sa se includa in urmatoarele criterii:
- cere/ofera informatii despre produsul/serviciul vandut/cerut.
- doreste sa cumpere/vanda si cere date relevante acestui proces.
Nota: Daca aveti dovezi ca produsul/serviciul oferit/cerut, are orice fel de conotatie ilegala, sau reprezinta o inselatorie, chiar incurajam sa postati acest lucru. Insa repetam, DOAR cu dovezi.
Cei care incalca aceasta regula vor fi penalizati cu o infractiune valorand 5 puncte (valabila 60 zile).
Da... aveam o infractiune anterioara timp de 60 de zile.Nu cred ca era de dat inca o infractiune. Era o opinie pur si simplu. Rog un moderator sa ia masuri corecte. Multumesc.
In fine, sa trecem peste acest off topic, revin cu oferta 1+1 gratis pentru primele 2 persoane.
Am incheiat si eu o colaborare reusita cu Dragos. Felicitari pentru promptitudine!
Aveti si logo-ul mai jos!
http://i1192.photobucket.com/albums/...ps5555b335.png
Multumesc @odiv, oferta este in continuare valabila.
1) As dori si eu. Iti trimit pe PM cele 2 site-uri
2. Trimit astăzi PM.
Am colaborat cu Dragos, sunt foarte multumit. Recomand!
Multumesc @andreiphd :)
Și eu am colaborat și sunt mulțumit.
Merci Alex :)