Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Scriu articole originale (100% copyscape) în română sau engleză - 10 RON/500 cuvinte

cypresstwist este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    7th May 2008
    Vârstă
    45
    Posturi
    59
    Putere Rep
    31

Implicit Scriu articole originale (100% copyscape) în română sau engleză - 10 RON/500 cuvinte

Salut

Scriu articole originale pe teme diverse. În domeniul tehnologic mă mişc mai rapid dar accept şi alte subiecte. Fac chestia asta de mulţi ani dar am preferat să lucrez cu străinii până acum. Mi-am zis să încerc şi cu românii.
    Textele sunt corecte din punct de vedere gramatical, documentate, logice în idei. Tariful este acelaşi indiferent de limbă, pot fi cu diacritice sau fără (după specificaţiile clientului). Mă mişc rapid şi livrez la timp (în limite rezonabile de 8-10 articole pe zi pentru un client, presupunând că în ziua respectivă tratez doar cu acel client). Prin PM pot oferi sample-uri deja publicate în caz că doriţi să le analizaţi.
    În primă instanţă preiau comenzi mari doar cu plata în avans, până ne cunoaştem şi mă asigur că primele plăţi s-au făcut la timp şi conform înţelegerii. Comenzile mici le discutăm în funcţie de caz.
    Ofer şi cer seriozitate.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Pretul este unul atractiv, dar ceea ce ma retine in a incerca o colaborare cu tine o reprezinta faptul ca accepti doar comenzi mari cu plata in avans, in conditiile in care activitatea ta pe forum in ultima vreme s-a rezumat doar la a posta in marketplace. Probabil ar trebui sa iti cresti putin reputatia inainte de a cere plata in avans pt "comenzi mari". Parerea mea.

PS: daca sunt persoane care au colaborat cu tine, as dori sa posteze aici review-uri
    Signatura lipsa

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    7th May 2008
    Vârstă
    45
    Posturi
    59
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu accept doar comenzi mari. Spuneam că în cazul specific al comenzilor mari accept doar plata în avans.
    ”În primă instanţă preiau comenzi mari doar cu plata în avans” spuneam; accent pe ”doar”. Dacă mă refeream că lucrez doar cu cei care au comenzi mari scriam ”În primă instanţă preiau comenzi mari, doar cu plata în avans”. Sorry, I'm a grammar nazi.
    De obicei prefer să scriu articolul şi apoi să primesc plata pe el. Asta până ce cunosc clientul mai bine şi pot să-i fac în avans treaba şi pe calupuri mai mari de text cu plata la final.
    În ceea ce priveşte activitatea mea aici, am preferat până acum să lucrez pe DP cu străinii. Românii şi arabii trag ţepe prea des pentru liniştea mea sufletească, dar nu strică să-mi lărgesc niţel orizonturile.
    Ultima modificare făcută de cypresstwist; 22nd September 2012 la 15:02. Motiv: adăugiri

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    31
    Posturi
    315
    Putere Rep
    28

Implicit

Poate ca nu-mi este locul aici insa din proprie experienta iti spun faptul ca nu prea multa lume va accepta plata in avans, fara ca tu sa ai cateva buline verzi, ceva mai multe posturi decat cele din marketplace si ceva review-uri la articole pe care le-ai scris.

In alta ordine de idei, am scris articole pentru aproximativ 30 persoane diferite din acest forum si nu-mi amintesc sa-mi fi luat vreo teapa. Poate ca ar trebui sa-ti revizuiesti putin oferta si sa vezi ce se intampla. Pachetele mici de 5-10 articole ar fi solutia, daca te temi asa de tare de o teapa.

Popa Flavian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    27

Implicit

Vreau si eu sa vad niste articole scrise de tine.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    7th May 2008
    Vârstă
    45
    Posturi
    59
    Putere Rep
    31

Implicit

@palaghianu: merci de sugestie. Am primit deja câteva oferte, de cum le onorez am să rog respectivii să-mi evalueze lucrul aici.
    @Popa Flavian: trimite-mi un PM te rog cu numărul lor, cantitatea de cuvinte a fiecăruia, limba în care vrei să fie şi ce subiect să aibă; îţi fac o propunere de preţ după care stabilim un timp de livrare.

Costin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    415
    Putere Rep
    33

Implicit

Mie mi-a scris un articol in engleza intr-un timp scurt si sunt multumit de calitate.
    Sigur o sa mai colaborez

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    7th May 2008
    Vârstă
    45
    Posturi
    59
    Putere Rep
    31

Implicit

Am început o colaborare de lungă durată şi cu Alex Dumitru.

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Ti-am lasat un PM cu ceva detalii sper sa putem colabora.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    7th May 2008
    Vârstă
    45
    Posturi
    59
    Putere Rep
    31

Implicit

Am onorat zeci de comenzi zilele astea, toată lumea pare mulţumită.
    O rugăminte am: când îmi trimiteţi bani în contul bancar, specificaţi vă rog pentru ce anume sunt banii respectivi sau daţi-mi măcar un PM prin care să mă anunţaţi. Primesc diverse sume din dinverse părţi iar azi mi-au intrat X00 RON şi habar n-am pentru ce anume. Dacă ştiţi careva despre ce e vorba daţi-mi un PM, verific detaliile tranzacţiei şi retrimit în weekend dacă e vorba de o greşeală.
    Thanks.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

/Later edit: gata, s-a rezolvat cu suma misterioasă de mai sus.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand Dictionar-Englez-Roman.org
    De dontedro în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 13th September 2011, 16:57
  2. Vand link PR 4 Dictionar Englez Roman
    De dontedro în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 5th July 2011, 11:10
  3. Schimb de link-uri ( site lb. română, engleză )
    De Buta Paul în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th July 2010, 13:53
  4. Traducator englez-roman
    De eliviu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th March 2008, 18:38
  5. Scriu articole în limba engleză
    De doro în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th February 2008, 22:59

Permisiuni postare