-
Am nevoie de twetts
Doresc sa imi publicati un text plus link pe contul vostru de twitter. Doresc doar pe conturi de twiter cu vechime, activitate si ceva followers.
Doresc sa fac asta sa vad cum influenteaza asta rank-ingul, deoarece Gary R. Beal a spus la Conferinta de Ecommerce ca a obtinut rezultate bune cu asa ceva.
Doresc sa fac experimentul in 2 etape la interval de 2 saptamani pentru 2 link-uri diferite. Un link catre un domeniu afectat de pinguin si unul neafectat
Daca este nevoie si platesc
-
Te pot ajuta si eu dar am doar 17 followers, daca totusi esti interesat, astept textul prin PM.
-
am 2 conturi cu peste 1000 de flw, vechime de peste 1 an, trimite pe pm tweet-ul si linkul
-
Am si eu unul cu 55 de followeri. Daca ti-e ok, iti arunc un tweet, gratis.
-
Si eu unul cu vreo 37 parca. Daca te ajuta, trimite-mi textul, evident ca fara nici un cost :)
-
Te ajut si eu, am cont vechi si cateva sute de flw!
-
Multumesc
https://twitter.com/#!/Mamicamearo/s...71303273570306 puteti sa dati un retweet la asta va rog, sau daca considerati sa postati voi un alt text si cu link www.mamicamea.ro
Am pus un banc astfel incat sa fie compatibil cu orice profil
-
Am dat pe twitter pe 2 conturi. Cand mai ai nevoie, PM sau scrie aici:D
-
Multumesc matei, eu pana acum am cam ignorat SM, nu imi place, dar se pare ca este foarte importanta, din ce in ce mai importanta.
-