Fara sa iti stric afacerea, dumneata esti persoana care a incercat sa il dea jos pe zoso?
Versiune printabilă
Fara sa iti stric afacerea, dumneata esti persoana care a incercat sa il dea jos pe zoso?
Interesant comentariul de aici . El e Ambru Cosmin ... sa vedem daca face ce spune in angajamentul de pe seopedia
da ai vre-o sansa... no problem doar ca va trebui sa confirmi prin email datele si restul... oricum nu vand numarul la firme de marketing TV:)) lasa-mi mesaj privat sa stiu care esti...
da, da... din pacate e offtopic:) mai cisteste si ce scriu eu pe blogul meu pentru o parere completa:)
Mai sunt 196 Inscrieri
Am facut si eu o comanda pentru un site de al meu , e bine ca mai apar astfel de oferte si pentru cei care nu au foarte multi bani :)
Se pare ca e serios.... mi-a umplut emailul cu confirmari de inscriere in directoare
As dori si eu, dar te platesc in dolari (facem calculul). Nici eu nu-mi pot lasa numarul de telefon. Daca e-n regula, astept PM.
incercati sa respectati termenii si conditiile, daca sunt prea multe conditii imi pare rau:( probabil ca sunt useri care sunt deacord cu acestea si voi face inscrierile pentru aceea
Ok. Succes!
o sa fac si eu un experiment
Am facut si eu o comanda doar de curiozitate.