Daca se vrea un imprimeu de calitate e necesar un cutter plotter, si nu unul oarecare.
Versiune printabilă
Daca se vrea un imprimeu de calitate e necesar un cutter plotter, si nu unul oarecare.
Lucrez la o astfel de firma, si cu parere de rau dar la cerintele tale nu o sa-ti imprime nimeni la pretul ala... Nici macar pe sistemul sticker nu iti va face nimeni tricou asa. Gandeste-te ca tricourile de cea mai proasta calitate Sols costa 10 lei de bucata, ca sa nu mai calculam cerneala... Asa ca, dai un ban, dar stai in fata :P
Veti ramane uimiti cu totii, dar chiar am gasit o firma care sa imi indeplineasca toate cerintele si etc. Sunt curios sa vad cum va iesi imprimeul, si ce treaba vor face baietii. Am sa revin cu impresii! :D
Si cum ti-ai dat seama ca indeplineste toate cerintele fara macar sa pui mana pe un tricou? Ca se incadreaza in bani inteleg, dar cu "calitatea inalta a tricoului si a imprimarii..."
Pai deocamdata ma bazez pe faptul ca tricourile sunt bumbac 100% cu densitatea de 160 mg. E ok, zic eu. Oricum, parerea finala o comunic imediat ce primesc tricoul. :D
Daca fac treaba buna la preturile mentionate de tine, poate ne stangem mai multi sa comandam, venim si cu propuneri de design.. :)
eu nu cred pana nu vad, poate ti-au promis tie asa unu doua ca te-au vazut baiat asezat altfel nu vad cum si-ar permite cineva sa-ti faca tricouri la pretul asta,
sau poate au vazut postul asta si vor sa-si faca publicitate iar noi muscam momeala :)
Geroge si eu vreau detalii, chiar sunt foarte interesat si curios.
si eu as vrea detalii, daca se poate