buna Mihaela,
Aceeasi solicitare ca si colegii de aici am si eu : exemple si preturi pe PM, te rog.
Multumesc
Versiune printabilă
buna Mihaela,
Aceeasi solicitare ca si colegii de aici am si eu : exemple si preturi pe PM, te rog.
Multumesc
Salut, vreau si eu preturi si exemple. Multumesc
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Scuzati-mi Double post-ul.
Am convenit cu Mihaela pentru o colaborare, trebuia sa primesc niste articole in timp de 10 zile...si inca astept :)
Pentru ca Miha3la nu poate momentan raspunde, am sa transmit eu raspunsul ei catre somnulescu:
"Nu stiu de cand este aceasta postare, am vazut-o astazi cand mi-a atras atentia un bun amic, mirat de raspunsul tau, cu atat mai mult cu cat stie de colaborarea dintre noi si de toata munca din spatele acelor descrieri. Singura chestie care m-a surprins pe mine este ca ai facut acea adaugare la mai mult de o luna si jumatate de cand ai primit ultimele materiale de la mine (ultima ta confirmare dateaza din 3.02.2011). Nu atunci cand, este foarte adevarat, am intarziat cu livrarea acelui calup de materiale, nu la o saptamana dupa ce le-ai primit, nu la doua. La mai mult de o luna. Probabil de asta nici nu ai postat simplu.
Am simtit nevoia sa adug acest raspuns pentru ca sunt cateva persoane cu care colaborez, persoane de aici, de pe acest forum, si care mi-au impartasit repulsia fata de un astfel de gest. In rest, toate bune tie. Am vazut ca ti-au folosit toate materialele scrise de mine, ceea ce nu poate decat sa ma bucure."