<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 02:52.
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 02:57.
as avea si eu vreo 3 situri de inscris si ce ma intereseaza, daca aleg inscrierea in 300 de directoare, aceste situri vor fi inscrise intr-o zi toate sau se face treptat inscrierea?
eu as prefera cate 10 inscrieri de site/zi. este posibil?
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 02:57.
alinalin0: Corect, el comenteaza la obiect pe articolul tau, nu foloseste keyword aiurea, asa ca nu "vad" un spam. Doar ca iti "fura" un link catre un oricare site, nu vad nici o problema.
Cristian Mezei: in forma initiala si in discutie nu am aflat informatia legata de keyword decat f greu.
Oricum, imi cer scuze pentru postul prea acid, nu a fost o denigrare, recomand serviciul pentru PR sau poate il upgradeaza asa cum am recomandat
este incredibil ceea ce citesc... inca nu imi vine sa cred!!!
1. cu siguranta ca ti-ar conveni sa nu mai posteze nimeni dintre cei carora la aprobi mesajele care au link... nu? ( bineinteles... cine are nevoie de continut nou pe site?!? este inutil probabil... ).
2. daca , comentariul nu este pe subiect atunci este la mintea imbecilului ca nu o sa fie aprobat deci... ce rost mai are postarea acelui comentariu daca este doar timp pierdut?!?
3. poate eu am chef sa comentez doar atunci cand ma aleg cu un link "do follow"... asta asa, ca sa nu intreb omul ce imi iese ca ii aduc continut nou pe site! este la latitudinea fiecaruia daca un astfel de comportament inseamna spam. Totusi eu imi pierd din timpul meu ca sa citesc articole pentru a comenta pe subiect cand as fi putut f bine sa ma rezum doar la: "un articol foarte bun"...
Mentiune: nu poftesc sa tin partea domnului Vipe. Si eu comentez pe bloguri "do follow" pentru a obtine linkuri in timp ce ma destind afland lucruri noi ( este un double win: citesc ceva interesant - daca am noroc de blog de calitate sau cu subiecte interesante pentru gusturile mele - si ma aleg si cu link! ). Am sarit ca ars mai sus doarece nu pot sa ma consider spammer... si faza cu cat ma platesti... absolut uluitor!!!!!
PS: am bunul simt sa folosesc numele meu... NU CUVINTE CHEIE!!!
Ultima modificare făcută de Andrei S; 21st September 2010 la 18:32. Motiv: evitarea unei cacofonii intr-o forma mai placuta
Imi permiti sa fiu un pic off-topic? Cacofonia lui saracie se evita in vorbire printr-o pauza intre cele doua cuvinte, iar in scris prin... virgula (aka ',' nu 'virgula'). Pe mine ma zgarie pe creier exprimarea pe care am incercat sa ti-o corectez. In rest, legat de subiect mi-am exprimat deja parerea intr-un post anterior.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)