PHP MySQL, Ajax, Perl
Versiune printabilă
PHP MySQL, Ajax, Perl
daca ii vorba de ceva aplicatie mica care necesita o zi de munca maxim php. E simplut si se lucreaza repede in el, cu conditia sa nu te bagi in pagini cu prea multe feature-uri.
Pentru proiecte mari ASP.NET (C#) pentru ca e mult mai usor de facut bug fixing si maintenance. Plus ca din cate am vazut la aplicatii mari merge mai repede si consuma mai putina memorie o aplicatie .NET decat una php.
De asemenea folosesc AJAX dar in general folosind update panel-urile din .NET. Rar ma complic sa scriu eu codul javascript pt pagini
Nu prea programez de la 0, dar inteleg majoritatea codurilor. Lucrez doar cu hack-uri, cand am nevoie.
Am facut un an de informatica si am invatat C++, ceva Java si Assembly :P Dar nu am rabdarea necesara sa programez, sa fac debugging si tweaking.
Flex este superb, este usor integrabil cu php, si pe partea de Enterprise Developing il poti usor lega la un backend de BladeDs. Acum exista si suport pentru AMF in alte limbaje precum Php. Este clar viitorul. Silverlight spun eu e o pacaleala fata de ce poate Flex.