-
Eu nu stiu daca tu faci distinctia intre subdomeniu si subdirector, si cum am mai spus ar trebui sa rezolvi problema softului de pe server sa nu mai genereze acele subdomenii sau subdirectoare.
Noi nu avem de unde sa stim ce soft (script) folosesti tu, ce setari si pluginuri ai pus
-
My fault, subdomeniu am vrut sa zic, nu le folosesc si de-asta nu-mi stau pe limba.
Pe server ruleaza scripturi php scrise cu mana, n-am cms sau alte pluginuri. Redirectul se face inainte ca cererea sa fie trimisa de server catre scripturi.
Foarte probabil este o setare de configurare aiurea a serverului apache, am testat redirectul subdomeniilor fictive catre pagina index pe un alt site care este pe acelasi server si are acelasi comportament. O sa insist la administratorul serverului sa caute/repare configurarea aiurea.
-
Vezi ce simpla este rezolvarea?
-
problema e de server, orice alta rezolvare e doar ascunderea mizeriei sub pres
in httpd.conf ai la "Virtual Host" ca DomainAlias *.site.ro ...trebuie sa existe 2 grupuri de "Virtual host"
unul cu DomainAlias gigel.ro
apoi altul cu DomainAlias www.gigel.ro
si ca un sfat, daca cine-ti are grija de server nu se pricepe nici macar la chestia asta, gaseste pe altcineva
-
mersi kleampa, de o astfel de indicatie aveam nevoie.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Scriu aici rezolvarea, sa afle toata lumea.
Optiunea prin care toate subdomeniile fac redirect pe index se cheama wildcard, info despre dansa pe google, la mine era activata by default din vremuri imemoriale.
Se intra in cpanel (cine are) si se verifica DNS simple zone editor. La mine a fost setat din oficiu ca subdomeniu *.adresasite.ro sa faca redirect la adresa ip a contului, ceea ce a trebuit sters. A mai trebuit sa sterg tot din cpanel>simple DNS zone editor si *.numecontcpanel.DNSserver.ro care facea redirect tot la ip cu pricina.
Iata ce simplu era, indeosebi daca ti-ar spune cineva unde sa te uiti.