Recomandari CMS asemanator cu ghelir.ro
Am nevoie de un CMS asemenator cu ghelir.ro pentru comercializarea unui produs , maxim 2.
Cerinte :
1. Nu am nevoie ca vizitatorul sa se inregistreze pentru a finaliza comanda. Cu alte cuvinte sunt tentat mai mult de optiunea Comanda Rapida.
2. Posibilitatea adaugarii de articole de prezentare a produsului respectiv si in fiecare articol sa apara imaginea produsului si butonul Cumpara Acum.
3.Posibilitatea de a crea independent titlul paginei fata de titlul articolului.( eventual si URL-ul )
4.Formular de contact.
5. Statistici ale conversiilor - adica refferalul de pe care a venit vizitatorul ce a convertit . Fie ca e click de pe un site extern , cautari organice sau Adwords. . Nu imi recomandati Google analytics va rog :D . Vreau ceva custom intern.
CMS-ul NU trebuie sa tina minte stocuri ,sa scoata facturi sau furnizori sau alte functionalitati ce se regasesc intr-o platforma de ecommerce . Ceva simplu si util.
Daca cineva se incumeta sa ofere o oferta (decenta) de pret pentru realizarea unui asemenea site bazat pe un CMS ce respecta specificatiile de mai sus este invitat sa participe la acest topic:)