Salut,
Am nevoie de un script care sa detecteze starea ID-urilor de messenger. Sau macar o idee pentru crearea lui, nu cred ca poate fi prea dificil.
Multumesc!
Versiune printabilă
Salut,
Am nevoie de un script care sa detecteze starea ID-urilor de messenger. Sau macar o idee pentru crearea lui, nu cred ca poate fi prea dificil.
Multumesc!
o cautare legata de "yahoo invisible detector php script" pe google iti aduce multe rezultate.
de exemplul primul link este http://www.auto-scripts.com/yahoo-in...tru-situl-tau/ "macar o idee pentru crearea lui"
este foarte greu sa faci un asemenea site, ma refer la partea unde trebuie sa extragi acel invisible...partea online offline este usor:)
PS. sunt o mare prostie aceste site-uri cu detect invisible, pentru ca eu vreau sa ma ascund de lume pe net ( ca doar de aceea este invisible ), iar cu ajutorul acestor site-uri, hopa, ca eu sunt pe mess...mai des nu mai intru pe mess ca sa nu dau "fatza" cu unii!
nu este nimeni aici care are un astfel de site?
@prometeu, acel script reprezinta doar partea usoara. Partea grea a detectorului se gaseste in cele 2 fisiere php.
Te ajut eu eventual, uite implementarea mea:
http://www.muc.ro/id-messenger-status/
>LE: preiei de la persiangap :)
Casperel, scuze, in locsa dau reply am editat din greseala postul tau. Raspunsul la postul tau este:
gresit, nu preiau de pe persiangap
Marius, spuneai ca-l ajuti pe om in vreun fel, nu ca-i arati implementarea ta. Implementari sunt sigur ca a vazut omul cu zecile...
ps:Sper sa nu fie cu suparare.
@Marius: atunci inseamna ca preiei de la altcineva, care la randul lui preia de la PersianGap. Si o pot demonstra, dar nu asta face subiectul acestui thread.
Exista 2 metode clare:
1. implementare prin preluare cum spune casperel php+curl pe 20 de astfel de siteuri sugerate de casperel)
2. server windows, un wrapper peste un dll de spbuddy
La amandoua solutii e nevoie de experienta in programare, la primul mai putin decat la a doua metoda.
Te rog detaliaza putin a 2 a metoda.
cat de buna este prima metoda? a doua varianta, pe langa faptul ca este mai scumpa/grea implica si folosirea unui server windows de care nu dispun momentan.
Multumesc tuturor pentru ajutor!
A doua metoda e exact ce am scris, cine intelege programare intelege si ceea ce am scris acolo.
Prima metoda este destul de stabila daca sunt folosite cateva siteuri bune gen cel sugerat de c. Ideea e sa aiba support pentru cel putin 2-3 ca sa poti sa ai un failback scenario.