Cum iti dai seama daca google ti-a banat site-ul ? De ex numele site-ului fara extensia lui daca nu mai apare in google inseamna ca e banat? Daca scriu spre ex guralarga.com apare daca scriu doar gura larga sau guralarga nu mai apare. Multumesc
Versiune printabilă
Cum iti dai seama daca google ti-a banat site-ul ? De ex numele site-ului fara extensia lui daca nu mai apare in google inseamna ca e banat? Daca scriu spre ex guralarga.com apare daca scriu doar gura larga sau guralarga nu mai apare. Multumesc
daca la cautarea "site:site.com" ( legat, fara ghilimele ) nu ai nici un rezultat, inseamna ca e banat. Daca la cautarea "site.com" nu esti pe prima pozitie esti penalizat, cel mai probabil.
Si mai are rost sa mai continuii cu el ? Din ce zici tu e penalziat. Ce naiba sa-i fac ? 3 site-uri m-a penalizat dar nici nu stiu de la ce...Multumesc
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Stai asa la "numesite.com" apar primu nu apar la nume site fara extensie asa asa "numesite" si apaream ..Citat:
Daca la cautarea "site.com" nu esti pe prima pozitie esti penalizat, cel mai probabil.
Numele site-ului e un brand unic sau e un keyword cu oarecare competitie ?
Nu e unic
Asta e site-ul faza e ca atunci cand ii scriam numele asa imaginea mea aparea. De acum cateva zile pa. la moda a fost in prima pagina un an jumate .. acum sunt pag 2
Mie imi apare siteul tau pe prima pozitie + ca ai si sitelinks + ca numele siteului tau apare si la suggestions. Cum sa fi penalizat cu asa ceva? Poate numai daca faci vreo tampenie..