Pai atunci, daca nu se specifica, vreau si eu sa imi functioneze iar licenta. Si eu am trimis 2 mail-uri cu toate datele necesare si n-am primit niciun raspuns.
Versiune printabilă
Pai atunci, daca nu se specifica, vreau si eu sa imi functioneze iar licenta. Si eu am trimis 2 mail-uri cu toate datele necesare si n-am primit niciun raspuns.
Re-verific acum mailul primit. Pe site si in EULA este specificat:
Licenta primita va ofera drepturi limitate de folosire a softului si poate fi retrasa in conditiile mentionate. Licenta este valabila pentru o perioada de 2 ani de la data eliberarii.
Marius, o spui de parca ar fi specificat in 2 locuri :) E pe o singura pagina, pe pagina de termeni si conditii, subpunctul Drepturile Fastlink2
Acum ca tot am citit pagina aia, vezi ca mai sunt cateva scapari de ortografie.
"Rambursarea platii se face numai pentru produsele trimise prin posta. Politica de rambursare nu este valabile pentru produsele digitale descarcate de pe siteul nostru."
Mersic, modific typo acum. Cand spuneam de a doua pagina , ma referam la EULA care apare in software la instalare.
numai ca eu am cumparat in
From: Submit Suite
Date: Thu, 15 Jan 2009 19:20:06 +0100
deci nu prea s-au facut 2 ani.
Totusi specificatia e cam ascunsa...pe paginile unde se vinde softul nu scrie nimic...e gen contractele acelea cu stelute...tipic romanesc.
Aproposs, tot ca fapt divers nu trebuia emisa si factura chiar daca plata a fost facuta online?
Da citind mai atent am observat valabilitatea e trecuta la Drepturile Fastlink2 si nu cum cred ca ar fi fost firesc la capitolul Licenta acordata ca sa nu mai spun ca ar fi trebuit sa fie langa pret sau explicita inainte de a finaliza comanda, asa cum practica kasperky de ex.
Si ca o ultima paranteza (acum sper sa nu stergi postul si nici ban sa imi dai) legea in Germania (ca vad ca acolo e inregistrata firma) oare cum suna ? (legat de transparenta valabilitatii)
@rovad Am sa te rog sa imi trimiti per contact licenta si o verific. E cu siguranta o greseala, probabil licenta este deactivata. Trimite licenta si o verific rapid. Factura se emite automat daca e platita prin paypal sau credit card (este trimisa automat de procesorul de plati ShareIt) si generata manual daca e platita in banca in RON. Eu nu am banat pe nimeni insa daca imi scriai de dimineata din nou o rezolvam pana acum, asa discutam fara rost. Astept email de la tine inainte de a merge inainte cu alte discutii.
sunteti in vacanta sau nu va merg mailurile?
incerc de o saptamana sa dau de voi (as fi sunat dar nu gasesc nr de tel pe site) de pe 2 adrese de mail diferit, folosind si formularul de contact si nimic.
vreau sa iau o licenta ptr Anunturi pe firma si cu plata prin transfer in lei si vreau sa stiu cum procedez
Salutare.
Sunt interesat de cumpararea Software-ului.
Imi poti spune daca poate fi folosit numai pe o statie de lucru sau si pe mai multe.
De asemenea, astept link-ul pentru reducere, daca este posibil.
Multumesc foarte mult.
Zi frumoasa.
@bizaro Am fost in vacanta de iarna, te rog sa imi scri un mesaj la Contacteaza echipa Submit Suite cu ce te pot ajuta
@Daniel Stoicescu Aplicatia se poate folosi pe o singura statie de lucru. Reducerea vine per PM sau email te rog sa imi spui cum vrei sa platesti: credit card, paypal sau transfer bancar.
Credit card. Multumesc.
Astept cu interes.
Danie, ai PM de la mine.
salut ,
am cumparat eu website submitter..sincer?nu sunt prea multumit de el.In afara faptului ac te ajuta intr-adevar sa completezi o parte din campuri si sa iti te treaca de la un site la altul...In fine.De vreo 3-4 zile ma chinui cu el si am reusit sa adaug cam 10 directoare...multe sunt cu erori..ma rog..nu tocmai softul care ma asteptam la banii asti.Problema mea este ca eu cumpar softuri nu le dwnld de pe torente sau free-uri cu care sa imi fac treaba.Nu mi se pare corect si sa nu fiu multumit.
PS am trimis un mail la firma de la care am cumparat sa vad daca se pot returna banii si nu am primit un raspuns inca.Stiu ca persoanele de la care am cumparat softul sunt membrii activi pe acest forum dar sper sa existe democratie si sa nu imi fie sters postul sau sa iau bann.
Multumesc.
doresc si eu pm cu linkul. multumesc!
Salut.
@pitox Ai Pm cu link
@ecotad Daca ai trimis mail pe weekend se poate sa nu fi raspuns. La Anunturi in 5 zile avem actualizare de baze de date, ca intodeauna sunt multe siteuri care pica si trebuie sa le inlocuim cu altele. Cum pun noua versiune sus pun un anunt si aici.
As dori sa cumpar si eu Softul de publicare anunturi, la pret redus, daca se poate.
Multumesc
este foarte buna si chiar usor de folosit aplicatia
felicitatari ! :) ai toate respectele mele... poate in viitor voi reusi sa fac si eu ceva asemanator ...a nice dream :D
Misto,
Exact ca si feed submitter
@coss Ai PM de la mine.
Am si eu o intrebare.
Am citit o parte din posturi si am inteles ca softul se poate folosi doar pe un singur sistem/calculator.
Daca imi schimb calculatorul ce fac? Cel putin eu unul folosesc laptopuri pe care le schimb destul de des, cel putin la 6 luni .. trebuie sa cumpar cate o licenta de fiecare data cand imi voi schimba calculatorul?
Multumesc
Sper sa nu te superi dar vin si eu cu cateva idei :cool:
Se poate implementa ceva automatizat cu decaptcher ( adica doar sa introduci user si pass si sa ia din cont $ ) pentru a putea automatiza publicarea anunturilor la un eventual update ? Eu am cumparat programul cu licenta dar chiar semiautomatizat mi-e destul de greu sa stau si sa pierd x timp in a publica anunturi pe unele site-uri care au vizitatori ~1-50 :) sunt si alea bune incluse cu vizite multe, dar sincer nu prea l-am mai folosit de ceva vreme :P iar pr-ul chiar nu ma intereseaza , degeaba are pr daca are vizite putine..vizitele imi aduc clienti :P deci ai putea modifica in loc de afisare pr sa adaugi o medie de vizitatori in functie de trafic.ro sau date furnizate de analytics :rolleyes:
Dar nu toate site-urile au un sistem de contorizare al traficului..
Ai dreptate Kaa dar eu unul care vreau sa vand un serviciu/bun nu o sa ma intereseze pr-ul pentru ca nu fac optimizare si daca vreau sa fac voi adauga a href-uri nu anunturi :) deci deasta zic ca are o importanta mai mare traficul decat pr-ul :P cu atat mai mult pe unul care habar n-are de pr, seo sau alte chestii ci vrea doar sa dea anunturi
cu acest program se poate posta doar pe situri romanesti sau pe oricare site din oricare tara??m-ar interesa un astfel de program.Tnks:)
Buna ziua am incercat sa va contactez pentru informatii si achizitionarea acestui soft si nu prea am avut succes doresc o lista a site-urilor de anunturi pe care se face inscrierea de asemenea doresc sa stiu dupa ce fac plata cum intru in posesia acestiui soft mentionez faptul ca vreau sa platesc prin banca.....
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Doresc sa cumpar acest produs si nu reusesc sa va contactez pentru detalii .... adresa de mail este continuuip@gmail.com doresc sa stiu daca sunt din bucuresti la ce banca tre sa fac plata ..., cum intru in posesia produsului si lista de site-uri pe care posteaza acest produs .... mentionez ca doresc sa cumpar urgent produsul dvs
ai reusit sa obtii mai multe informatii?
@Kaaa - licenta este limitata la un singur PC
@ofata CU aplicatia Anunturi se pot posta anunturi doar in Romania.
@raycata Ai PM si email.
Buna ziua,
Am facut comanda softului de anunturi in 13.06.2011 si am achitat contravaloarea in lei prin transfer bancar in data de 14.06.2011 conform indicatiilor din site-ul Dvs.
Problema este ca nu am fost contactata inca, desi am trimis si un mail pe adresa de contact cu detaliile acestei achizitii.
Am nevoie urgent de parola de activare a softului. Va rog sa ma contactati.
Multumesc
Prin banca am avut 2 comenzi in aceasta perioada. Pentru amandoua am trimis datele de licentiere. Verifica te rog emailul si daca nu le ai inca imi trimiti te rog per PM emailul tau sa le retrimit?
interesanta aplicatia :-? sper sa fie de folos
urasc aceste softuri care vor distruge internetul,
am un site de anunturi care e umplut zilnic de mizerii din cauza acestor softuri criminale
si pe forum patesc la fel cu astfel de softuri distrugatoare de siteuri
Asta este viata pe internet, incearca sa imbunatatesti filtrele care detecteaza robotii ce posteaza automat, eu la forum am reusit foarte bine, si rar mai primesc o inregistrare sau un comentariu spam, si atunci cand sunt sunt puse manual
Am incercat sa inglobez feedbackul primit la Anunturi 4.5 si de 2 zile avem o versiune finala Anunturi 5.0, vezi anuntul oficial din blog.
Ce aduce nou Anunturi v5.0?
- Baza de date a fost curatata de siteurile nefunctionale. In total au fost eliminate 150 de siteuri existente pe urmatoarele motive: au devenit site-uri care cer inregistare, cer plata la publicarea unui anunt (gen auto.ro), nu se mai regasesc online, scriptul din spatele siteului nu mai functioneaza etc
- Baza de date cu siteurile de anunturi a fost completata cu 170 de siteuri noi. Pe aceasta cale tin sa va multumesc pentru listele trimise prin pagina de adaugare. Pentru a face aceasta selectie am parcurs o lista de 1900 de siteuri unice din un total de 8000 de siteuri sugerate.
- Am eliminat problemele legate de erorile “Resources not found”, “Invalid floating point operation” etc venite din Internet Explorer 9
Am eliminat problemele generate de siteurile care contineau cod javascript mai “nou” (exemplu: Google Plus)- Am adaugat elemente de stabilitate in procesul de submitare care sa faca inscrierea cat mai usoara si solida
- Aplicatia vine in versiunea 5 cu un nou certificat digital
- Odata cu aplicatia Anunturi 5.0 am refacut si pagina de produs in incercarea de a o face cat mai usor de inteles, incluzand si specificarea cat mai evidenta ca licenta este valabila pentru 2 ani de la data cumpararii, si faptul ca toate actualizarile in aceasta perioada sunt gratuite, pentru a evita orice discutie.
- Anunturi v5.0 este versiunea care indiferent de site-ul pe care navigherzi se va comporta stabil. In cazul extrem in care aplicatia se va restarta procesul de inscriere este salvat astfel incat poti sa reiei inscrierea fara sa pierzi date
Ca si pana acum membrii seopedia au reducere de 25% la cumpararea aplicatiei. Reducerea o puteti cere prin PM sau prin pagina de contact.
Salut, Marius!
Din cate vad, la momentul actual reducerea de 25% se ofera pentru toata lumea pe site-ul oficial.
Poti oferi vreo reducere aditionala pentru membri Seopedia?
Multumesc!
Reducerea de 25% pe site este doar pentru intreaga suita (toate aplicatiile cumparate).
Reducerea de 25% individuala e oferita doar aici. Pentru mai multe bucati sunt deschis la negocieri :)
Dar nu ai putut sa nu te abtii sa pui acea conditie de 2 ani cu un scris mai mic decat restul textului
Probabil sugestia unui designer ar fi sa fac butoanele de cumparare mai mare :) . E normal sa pui in evidenta parte de produs, purchase, download. Altfel ar fi trebuit sa treg intreaga EULA pe pagina.
Eu nu am comentat de marimea butoanelor, est eok sa fie mai mari
Am spus doar ca textul arata cam asa "Licenta este valabila pentru o perioada de 2 ani de la data eliberarii conform termenilor si conditiilor. "
Nu am aici fontul potrivit, dar se vede ca este scris mai mic, nu am spus sa treci toata EULA, dar faptul ca incerci tot sa indici in eroare legal clientul ....................... spune mai multe decat e cazul
Etic ar fi trebuit sa fie blodata sau colorata si font normal "Licenta este valabila pentru o perioada de 2 ani de la data eliberarii"
Asa fac toate site-urile care se respecta
M-am pacalit si eu cu asta in urma cu ceva ani, cumpar licenta pe ceva si ma trezesc ca de fapt e un abonament pe 2 ani. Eventual dupa 2 ani sa nu mai mearga actualizarile, dar mi se parea normal ca aplicatia sa functioneze.
Mersi pentru raspuns, Marius!
Eu as dori sa cumpar intreaga suita. Este vreun discount aditional / pret special?