-
repet: baza de sinonime trebuie periata inainte sa o dai cu fixativ
optimizare1: cuvintele dintre ";" sa fie sterse prin simpla apasare pe cuvant
optimizare2: in caz ca se aplica prima optimizare atunci trebuie sa fie un spatiu mai mare intre sinonime sa ne putem plasa cu mouse-ul intre ele din diferite motive...
La un text mare e cam greu sa stai sa tot stergi la sinonime. Am tot facut teste pe diferite texte si nu am ajuns la ceva sadisfacator.
Unele cuvinte genereaza un carnat de sinonime fara sens... atunci cand punem in practica acele cuvinte.
-
Am actualizat Article Spinner la versiunea 3.0, am facut trecerea de la versiunile 2 la 3 fiindca sunt cateva schimbari majore:
Article Spinner v3.0 noutati:
- Article Spinner suporta si alte dictionare decat cel in engleza, pentru moment lista de dictionare contine limba engleza, spaniola si germana. Lista se va largi cu Romana si Franceza la urmatoarea lansare, lucrez acum la posibilitatea de a le integra.
- Article Spinner are posibilitatea de face content rewite si la resource box si la summary.
- Article Spinner este complet integrat cu Article Submitter, aceasta inseamna ca un articol trecut prin Article Spinner poate sa fie inscris in siteuri de articole. Functionalitatea se poate explica mai usor prin: publicarea de articol cu rescriere de articol.
Iata noul demo video la Article Spinner demo in care se pot vedea parte din aceste functionalitati.
-
cum as putea sa adaug un nou dictionar?
ma intereseaza extrem de mult un dictionar in limba romana
-
eltoreador e in lucru dictionarul roman.
-
O idee ar fi sa existe o optiune in care alegi sa schimbe doar:
adjective,substantive(fara verbe) etc..
Daca schimbi doar adjectivele, e putin probabil sa iti iasa ceva prost(generat random zic)
-
Destul de greu fiindca nu am in tabele campuri care sa imi zica daca e subs sau adj sau verb.
-
Marius, ceva noutati cu limba romana?
eu am deja baza de date cu dictionarul in romana, daca esti aproape de finish cumpar de la tine softul si nu ma apuc eu de inventat roata :)
ar fi excelent daca ai putea selecta ce cuvinte/expresii sa aiba in vedere atunci cand face rotate-ul, ideea cu substantive/adjective nu e rea, gasesti aceste informatii pe dexonline.ro, poti sa faci un parser sa-ti completezi baza de date ;)
-
1 decembrie e data de lansare cu dictionarul de franceza si cel de romana inclus.
-
Ceva detalii despre program? Foloseste lanturi Markov ?
-
da, un preview la features n-ar fi rau :)