Free Monitor for Google este un soft cu care poti verifica pozitia site-urilor tale la anumite cuvinte cheie.
Va las un print, sa vedeti cum arata.
http://s10.postimage.org/pe71xocxh/monitor.jpg
Versiune printabilă
Free Monitor for Google este un soft cu care poti verifica pozitia site-urilor tale la anumite cuvinte cheie.
Va las un print, sa vedeti cum arata.
http://s10.postimage.org/pe71xocxh/monitor.jpg
Am citit in Webmaster Tools Guidelines ca nu e bine sa folosesti tool-uri din astea... ca poti sa fii penalizat
Citat:
Automated queries
Google's Terms of Service do not allow the sending of automated queries of any sort to our system without express permission in advance from Google. Sending automated queries absorbs resources and includes using any software (such as WebPosition Gold™) to send automated queries to Google to determine how a website or webpage ranks in Google search results for various queries.
Da, am uitat sa spun. E recomandat sa-l folositi doar o data pe zi, sau la 2 zile.
Softul e bun.Ma ajuta sa gasesc mai repede ceea ce caut.
Pana acum nu foloseam astfel de softuri. In ultima luna am instalat cateva. Se pare ca mi-e mult mai usor cu ele :)
eu il folosesc si de 5,6 ori pe zi. si nu ma afecteaza deloc. daca intradevar ar afecta cu ceva majoritatea, l-ar folosi pentru site-urile concurente.
Solutia ca sa nu fi penalizat este sa nu faci crawling google folosind un singur IP.
Free google monitor este bun pentru a genera rapoarte pe google local , in momentul in care incerci sa il folosesti pentru un alt google engine, inclusiv pentru google.com - rapoartele nu mai sunt exacte ( datorita locatiei ).
Va recomand http://forum.seopedia.ro/seo-soft/20...vertiseri.html pentru generare rapoarte SERP, intrucat este singurul tool online ce face crawling google din peste 150 de geolocatii diferite.
E foarte util intr-adevar si eu il folosesc foarte des si nu am fost penalizata pana acum.
Foarte bun softul, e adevarata treaba cu penalitatile, pot fi evitate cu proxy-uri.
Google nu iti va penaliza site-ul daca folosesti astfel de tool-uri, fiindca poti folosi site-ul concurentei.
In schimb am observat ca iti baneaza temporar accesul la Google Search (cam 30 de minute).
E absurd sa spui ca ar putea google sa te penalizeze pentru folosirea toolurilor de acest gen. Cum spunea si @Razvan Girmacea daca faci 5 teste pe zi ale concurentei atunci i-ai scos din circuit !
M-am bazat foarte mult pe acest tool pina acum, dar constat de ceva timp ca rezultatele nu mai au acuratete. Imi sunt afisate cu pina la 10 pozitii eroare fata de ce afiseaza google search.
Care ar fi cauza ?
Ce alta solutie free exista la acest soft ?
Multumesc !
Recomand sa folositi proxy-uri din tara pentru care verificati rank-ul. Daca e pe US, folositi proxy de US.
Voua va mai merge tool-ul (varianta free)? Mie pe 2 calculatoare cu 2 ISP diferiti nema, nu mai returneaza nimic...
eu am folosit acest program o perioada, dar se pare ca acum nu imi mai merge, probabil google mi-a banat ip-ul.
Este foarte precis, il folosesc si eu, dar la fel am auzit ca nu trebuie folosit des, o data la minim 2 zile, banuiesc ca se considera spam daca se foloseste de pe acelasi ip, pentru acelasi site.
Din punctul meu de vedere nu esti penalizat...daca google detecteaza activitate de tip robot ....dupa ce intri in browser vei primi o chaptca o completezi si totul vine la normal...
eu acum nu il mai pot folosi, se poate folosi cu un api key de la google, pe care nu stiu cum il pot obtine....
Eu in trecut am fost penalizat pentru niste cuvinte,foloseam acest monior de 5 ori zi!
Eu am spus-o de multe ori ca din cauza softului am fost penalizat. Acum il folosesc o data la 5 zile si e ok.
nu am auzit ca cineva sa mai fie penalizat de la un soft de cautare, cred ca ai primit penalizarea din alta parte...
este de la soft,este ca si cum ai incerca sa dai click dupa acelasi ip si google te contorizeaza,eu asa inteleg cel putin,am citit si pe alte forumuri si toti sustin ca acesta ar fi de vina!
Astept alte pareri
Intreb si eu, ce rost are sa faci scanarea de 5 ori pe zi ? La fel cum i-am intrebat si pe aia care scanau X sute de pozitii - ca esti pe pozitia 98 sau pe pozitia 998 rezultatul e acelasi, zero.
Concluzia? Mai multa munca, mai mult link buliding, mai multa organizare, mai putin scanat - tind sa cred ca o data pe saptamana e suficient.
Eu folosesc pentru asa ceva varianta gratuita a Traffic Travis. Are anumite limitari, dar...(50 de cuvinte cheie/website, verifica pana la pagina 10, maxim 5 website-uri).
Sincer, sunt incantat de aceasta unealta.
Un soft asemanator care sa returneze pozitiile in google.ro pentru anumite locatii? Ex: Ploiesti/ Bucuresti / Timisoara.
Free monitor Google returneaza doar pentru locatia in care esti .
Salut,
Mai exista si alte tooluri online destul de ok care iti pot verifica pozitia din google (.com,.ro,etc) cat si yahoo sau
alte motoare de cautare.
Nu vreau sa fac publicitate de accea nu pun link catre acel site, dar nici pentru a nu parea mincinos am sa va zic cuvintele din domeniu rank checker ace .com
Desi designul nu este deosebit , serviciul pare destul de ok.