Deocamdata am primit doar o alta adresa de mail unde sa scriu la suport.
Versiune printabilă
Deocamdata am primit doar o alta adresa de mail unde sa scriu la suport.
Deci adresa pe care ne-a dat-o la ceilalti e doar de forma iar acolo nu se primeste nimc (suport zero), si pe urma se mai mira ca nu a primit nimic!
Adica te-a contactat ca sa ii mai trimiti tu un mesaj?!
Eu nu inteleg asta: de ce sa il mai contactam atat vreme cat toti vom primi acelasi raspuns: si anume acelasi pe care l-am primit si eu: " ca decizia ca licenta sa fie doar pentru 2 ani a fost luata mai demult si ca nu exista posibilitatea reinnoirii" (decat daca o mai platim odata).
Deci ce avem pana acum:
1. vinde un produs fara a specifica ca licenta are valabilitate doar 2 ani (omisiune inselatoare)
2. suportul oferit este zero, eu insumi am asteptat 3 saptamani pana sa imi raspunda, dupa ce am trimis mesaje pe toate formele de contact
3. produsul pe care il vinde nu este dintre cele mai bune, lipsesc cu desavarsire update-urile, se blocheaza foarte des, iar baza de date este cu mult depasita (cred ca undeva la 30% dintre directoarele de articole mai sunt active)
Shame!
@Yorguss pagina de care spui tu este pagina de introducere a datelor de credit. Nu are nici o relevanta acolo astfel de informatii. Nu regasesti acolo informatii cum ca aplicatia ruleaza pe Windows 95 in sus si ca trebuie sa ai 50 Mb liberi si ca iti trebuie Internet Explorer. Este o pagina in care efectuezi plata. Pagina premergatoare precum si EULA este pagina premergatoare unei cumparaturi.
Eu iti inteleg frustarea si totul e probabil urma refuzului meu de a iti prelungi licenta "gratuit" (din emailurile scrise de tine)
Faptul ca nu le-ai folosit nu te indreptateste la a cere o prelungire.Citat:
Acum, fie vorba intre noi, nu cred ca saraciti sau o sa va pasca falimentul
daca eu nu va va cumpar aceste programe si ati putea sa imi trimiteti noi
licente daca, tehnic, nu puteti sa prelungiti valabilitatea licente, un
lucru, de altfel foarte usor de realizat daca exista putina bunavointa.
Avand in vedere ca nu am folosit aceste programe in acest timp ma simt
indreptatit sa va solicit o noua licenta cel putin pentru inca 2 ani.
Acum, fiindca ma simt profund tepuit de voi, as vrea sa va arat ca si eu
sunt roman, si, asa ca intre romani, sa ma apuc sa va daram incet-incet to
businessul vostru online, ca la asta ne pricepem cel mai bine, sa ne tragem
tepe unii altora.
Marius.
Vad ca te faci ca nu intelegi si nu e frumos.
NU apare nicaieri pe pagina produslui ca licenta este una TEMPORARA (adica ca este valabila doar 2 ani)
EU am primit aceste e produse in urma unui barter. E cazul fericit. Multi dintre utilizatorii acestui
forum au platit pentru ele. Si acum acestea nu mai functioneaza.
Eu ti-am dat la schimb un produs cu utilizare pe viata. Asa ca sunt INDREPTATIT ca tu sa-mi reinnoiesti licentele!
Pentru ca intelegerea pe care noi am avut-o a fost viciata de OMISIUNEA ta, pe care inclin sa o cred voita si asumata.
Asa cum sunt INDREPTATITI toti ceilalati care au dat banii pe produsele tale si care acum se plang ca nu mai merg.
DE CE?
Pentru ca tu NU AI SPECIFICAT asta cand acestia le-au achizionat.
Faptul ca tu te simti acoperit ca "ai zis asta undeva prin
termeni si conditii sau undeva prin unele posturi rasfirate pe acest forum" nu ii incalzeste cu nimic.
Ei cand au luat decizia de cumparare au luat-o direct din pagina de prezentare a produsului.
Unde, ce sa vezi! NU EXISTA SPECIFICAT VALABILITATEA LICENTEI!
Nu am spus undeva. Am spus in termniile si conditiile care au fost acceptate la cumparare. E mare diferenta. Nu este vroba de nici o omisiune asa cum insinuezi. Probabil este loc de optimizat si specificat o multime de lucuri asa cum spuneam, insa majoritatea se gasesc in termeni. Am sa ma asigur ca pe viitor aceste lucruri au sa fie mult mai evidente si clare si iti multumesc pentru sugestii.Citat:
Faptul ca tu te simti acoperit ca "ai zis asta undeva prin termeni si conditii sau undeva prin unele posturi rasfirate pe acest forum" nu ii incalzeste cu nimic.
Din pacate am si mult de lucru, cu acest post am sa inchei discutia. Cine doreste sa ma contacteze ma poate gasi la pagina de contact.
Eu nu pot sa iti spun decat atat:
Tu cum te-ai simtii cand cumperi o cutie de lapte si cand o deschizi vezi ca din interior curge suc de mere?
Iar vanzatorul la care tu te-ai dus revoltat iti spune ca era intradevar specificat suc de mere, dar undeva pe interiorul cutiei si e vina ta ca nu ai citit!
D`ALE COMERTULUI
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Sa sintetizam putin discutia purtata pe tot parcusul zilei aici:
Mai multi useri de pe acest forum, printre care si eu, s-au trezit ca nu le mai merge licenta cumparata pentru produsele SubmitSuite de la Marius Mailat
Misterul a fost deslusit: licentele erau valabile doar 2 ani de zile
Cum nicaieri pe paginile de prezentare a produselor (Website Submitter, Article Submitter, Anunturi si restul ) nu era specificat acest lucru, lumea a inceput sa-l contacteze folosind mailul de suport de pe site. La care nu raspunde nimeni, niciodata.
Apare Marius aici pe forum si spune ca de ce nu-l contactam, bla bla bla.
Recunoaste initial ca nu e tocmai moral (si nici legal, vezi OMISIUNEA INSELATOARE), si spune ca el a mai precizat de-a lungul timpului si atat aici pe forum (pe thread-uri ingropate de vreme) cat si undeva pe site la termeni si conditii ( pe care apropo, nici 0,001 % dintre potentialii clienti nu le citesc) si zice ca o sa mai modifice pe ici pe colo si pe site.
Nu tu rezolvare a situatiei, care apropo, consta in faptul ca niste oameni i-au dat bani pe un produs care nu mai merge dupa o perioada de timp, nimeni nestiind la momentul cumpararii cum sta treaba.
NU a modificat nimic pe paginile produselor dupa cum bine puteti vedea si pe site!
Faptul ca aici pe forum rapsunde foarte activ inseamna ca ii cam pasa de imaginea sa si a businessului sau.
De clienti nu.
Dar face totusi o concesie: "ca acum are mult de lucru" si recunoaste ca "Probabil este loc de optimizat si specificat o multime de lucuri asa cum spuneam, insa majoritatea se gasesc in termeni. Am sa ma asigur ca pe viitor aceste lucruri au sa fie mult mai evidente si clare si iti multumesc pentru sugestii"
Si ne multumeste pentru sugestii.
NU tu prelungirea licentelor cumparate, nu tu modificare paginilor de prezentare, nimic.
Legea spune clar ca asta e o OMISIUNE INSELATOARE, adica toti care au luat produsele au cam fost inselati.
Ce ramane de facut? Si pentru asta vreau sa asigur suport pentru toti cei care se simt NEINDREPTATITI.
Reclamarea firmei catre autoritatile competente romane si germane.
Reclamarea catre platforma de shopping din Germania, care a intermediat vanzarea softurilor.
Pentru cei interesati va rog sa ma contactati pentru a va pune la dispozitie toate informatiile necesare.
Si cand te gandesti ca cateva fraze de genul "Imi cer scuze pentru greseala", "multumesc frumos pentru atentionare" si prelungirea licentei (care nu presupune nici un cost pentru el, ca oricum nici tu nu o sa mai cumperi de la el o prelungire daca nu se rezolva problema) ar fi rezolvat frumos problema, si poate ar mai fi castigat si ceva clienti care citeau threadul, si care nu stiau de produsul lui.
Care este efectul a tot ceea ce sa discutat? Nimeni nu a castigat nimic, dar Marius a pierdut f mult si va pierde in continuare. Are o imagine patata ca brand.
Si totul se putea rezolva simplu si elegant, si toata lumea castiga.
Nu imi dau seama care este cauza, fie orgoliul, fie lacomia, fie nepasarea, fie.................... dar pacat.
vorbesti de lucruri sfinte... are doar firma in germania, de rest este roman :)
Ma bucur ca ai inteles pe deplin situatia. Era foarte simplu sa o rezolve amiabil dar pare ca pentru el rezolvarea inseamna doar optimizarea termenilor siteului cand nu o sa mai aiba "asa mult de munca:
De cei poate sute, poate mii de clienti pe care i-a avut pana acum, in decursul a cateorva ani de cand vinde aceste produse, nimic.
Acestia au fost inghimpati si asa vor ramane.
Si vorbeai de efectul a tot ceea ce s-a discutat:
Personal am inceput demersurile pentru sanctionarea firmei in Germania, unde legea e mult mai drastica decat la noi (unde amenda e doar de 10.000 Ron), iar acolo se va merge pana la amenda penala.
Eu mi-am dat seama ce se intampla.
Ne tot da pagini sau adrese de mail unde sa ii scriem la suport. Adica ne tot poarta cu zaharelul, deoarece nici macar nu se sinchiseste sa raspunda la vreun mail.
Eu am achitat acum doi ani produsul si sincer nicaieri nu am vazut sa scrie ca tine 2 ani, daca vedeam fii sigur ca nu il luam, iar ca mine au patit-o multi mai ales ca tin minte ca era un banner cu website submitter chiar aici pe forum in partea de sus a paginii sa vada toti si asa am ajuns sa il cumpar.
Uite acum dupa doi ani am ramas fara licenta, nici un raspuns la suport desi am scris inclusiv pe mailul personal de la fastlink2.
Problema e ca sunt doua persoane diferite, Cristina probabil vinde produsele si se ocupa de licente (inclusiv sa le taie la 2 ani) iar Marius probahil are rolul de a se ocupa de promovarea produselor in tara si de ducerea cu zaharelul a clientilor cand au probleme sau pur si simplu ignorarea lor.