-
Tocmai am terminat aplicatia. Probabil o sa lansez ca trial version. As vrea insa feedbackul vostru pentru ea. Am sa incerc pe deseara sa fac o versiune pentru forum cu unlimted features.
Oricine ma ajuta va primi un unlimited license. Ma gandesc promotional sa ofer seo membrilor cu situri cateva licente free daca vor sa construiasca consursuri sau sa ofere bonusuri in siturile/blogurile lor.
Mai multe informatii deseara cei interesati o sai rog sa posteze.
-
hmmm....nu mai inteleg nimic...dar astept sa vad deseara despre ce e vorba
la 11:22 azi ai postat ca vrei sa faci o aplicatie si la 11:24 ai postat ca ai terminat aplicatia... esti tare!!!
oricum...cred ca am citit eu rau ... o sa caut o carpa ceva sa imi sterg ochelarii :D
-
E vorba de doua aplicatii diferite.
Una este terminata si face submit la soturi cu articole, creaza cont etc.
A doua aplicatie e postata in alt thread : http://forum.seopedia.ro/index.php?showtopic=1662 si face submit in website directories.
Deci aplicatie sunt amandoua pentru promovare dar sunt total diferite ca scop.
-
Eh ok... ma gandeam si eu... dar daca citeai posturile unul dupa altul in ordinea datei postarii era chiar hazliu. Astept mai multe detalii. :rolleyes:
-
te ajut eu sa testezi aia cu article submiter. da-mi un PM si vb
-
eu as vrea lista cu situri de articole, daca vrei sa mi-o trimiti pe pm
-
te ajut si eu la kestiunea cu article submiter
-
Iti ofer si eu ajutorul.
BTW, in ce ai limbaj dezvoltat programul respectiv?
-
L-am facut in Delphi. Acum incerc sa fac polish la ea mai dureaza putin.
-
Buna alegere. Delphi rulez cand vine vorba de RAD.
Daca esti interesat de discutii gen: care e ultima versiune de DevExpress/Fast Reports/Report Builder etc. pe care o ai si nu numai despre asta PM me.
BTW: protectia la soft cum ai facut-o? ai gandit-o singur sau prin solutii gen Armadilo/Asta/Citadel
Offtopic: este cerere pentru programatorii delphi in buc?