Vezi Rezultate Sondaj: Ati dori ca intrebarea "Te-a ajutat acest post?" sa fie schimbata?

Alegători
14. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da

4 28,57%
  • Nu

10 71,43%
Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 25 din 25

Subiect: Ar trebui modificata intrebarea: "Te-a ajutat acest post?" cu alta sau nu?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

@BAlex, nu am spus ca ai gresit cu ceva. S-a discutat de nenumarate ori, sistemul de reputatie este ceva subiectiv. Nu il poti controla. Din fericire, exista o serie de algoritmi potrivita careia reputatia este alterata atat in plus cat si in minus ,in functie de punctele de rep pe care le are cel care o ofera. Deci daca primesti rating negativ de la cineva fara o reputatie solida, nu prea vei avea de suferit, pentru ca puterea lui de alterare este mica. Daca iti da Krumel reputatie negativa, te-a ingropat. Intelegi ideea? Sistemul de reputatie este frumos descris pe forum. Cati dintre voi s-au obosit sa il citeasca?
    Asa ca, va rog, am obosit sa citesc si sa recitesc posturi pe tema reputatiei. In loc sa raspund cuiva care are nevoie de ajutor, poate, pierd timpul sa iti raspund intr-un thread care deja devine o smiorcaiala.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

@B.Alex dupa 68 de posturi si 5 luni ai reputatie 4, insemna ca la 17 posturi ai castigat un punct
    robyroy dupa 1089 de posturi si 4 ani are reputatie doar 43, el a trebuit sa munceasca cate 25 de posturi pentru un punct de reputatie
    Eu am 2.351 de posturi si 5 ani am doar reputatie 59, asta inseamna ca pentru un punct de reputatie am "muncit" 39 de posturi, deci in realitate ai eoluat mult mai bine decat noi, noi suntem mai slabi decat tine, primim mai putina reputatie.
    Esti multumit acum?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

B. Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Iasi, Romania
    Vârstă
    32
    Posturi
    173
    Putere Rep
    25

Implicit

@robyroy @lovelife: Nu m-am plans nicaieri de rep negativ, am inteles, am citit regulamentul cu privire la reputatii si mi se pare absolut normal ca nu toti sa aiba aceeasi putere de oferire a punctelor. Eu nu ma refer la algoritm sau la calculare, ma refer la oameni, la mentalitati. Tocmai, nu poti sa influentezi mintea fiecarui user de pe SeoPedia, dar poti macar sa il amendezi atunci cand ofera rep negativ degeaba doar pentru ca asa vrea el sau pentru ca altu i-a oferit si e nervos.

Eu tot raman la parerea ca daca sistemul nu ar mai fi transparent, acesta ar deveni si mai bun pentru ca atunci nu se va mai scula gica din coceni sa dea rep negativ apoi sa se culce la loc.
    Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de B. Alex Vezi Post
    @robyroy @lovelife: Nu m-am plans nicaieri de rep negativ, am inteles, am citit regulamentul cu privire la reputatii si mi se pare absolut normal ca nu toti sa aiba aceeasi putere de oferire a punctelor. Eu nu ma refer la algoritm sau la calculare, ma refer la oameni, la mentalitati. Tocmai, nu poti sa influentezi mintea fiecarui user de pe SeoPedia, dar poti macar sa il amendezi atunci cand ofera rep negativ degeaba doar pentru ca asa vrea el sau pentru ca altu i-a oferit si e nervos.

Eu tot raman la parerea ca daca sistemul nu ar mai fi transparent, acesta ar deveni si mai bun pentru ca atunci nu se va mai scula gica din coceni sa dea rep negativ apoi sa se culce la loc.
    Daca sistemul ar fi transparent, cand ti-ar da unul reputatie negativa ai sari sa-i dai si tu lui. Sau ar genera discuti pe PM ori chiar pe thread: De ce mi-ai dat ma reputatie negativa?! Si in loc sa discutam fondul threadului, l-am fragmenta din loc in loc cu intrebari "de ce nu mi-ai dat ma pozitiva?!" Sau "ce-am zis rau?". In momentul in care primesti rep negativa trebuie sa reflectezi, poate chiar ai facut o prostie. Recitesti si vezi pe cine ai atins cu postul tau. Daca crezi ca reputatia neg e acordata eronat, mergi mai departe. Nu te cramponezi de asta, nu discuti despre asta, nu creezi threaduri despre asta (vorbesc la general, ca am vazut tone).
    Moderatorul nu poate sa faca politie in zona aceasta dintr-un motiv foarte obiectiv: el nu vede cineva va da reputatie (administratorul da). Si chiar de-ar putea, el nu poate sa faca un proces din asta in care sa analizeze daca userul care a dat rep negativa a fost indreptatit sa o faca sau nu.

Aaa... ca se face abuz, inteleg si eu. Dar abuz nu inseamna sa-ti iei de la 10 insi reputatie negativa ci sa vezi ca sistematic iti da acelasi user (nu o sa vezi asta direct, dar poti concluziona foarte simplu acest lucru si apoi sa ceri unui administrator sa arunce o privire).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Guys, chill out! Topicul l-am deschis pentru a se vota ceva si daca are cineva o idee mai buna decat a mea despre formularea intrebarii, atat. Nu vreau polemica pe margina reputatiei, cred ca s-a discutat prea mult despre reputatie, conteaza si ea, dar nu e un scop, cel putin nu ar trebui sa fie pentru nimeni. Eu am vrut sa schimb ceva care mie personal nu mi se parea (si tot nu mi se pare) ok.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 12:54
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 21:33
  3. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 10:01
  4. Alta Cerere De "stergere De Cont"
    De andypopa în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 21st December 2005, 21:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •