Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 25 din 25

Subiect: Nu pot posta. Nu am primit nici o sanctiune sau nu am fost avertizat?

Nospheratu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti / San Francisco
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

@robyroy ai si tu dreptate, de contactat pot contacta useri pe privat dar nu se poate dovedi o reputatie dupa o colaborare... si crede-ma, am avut parte de niste experiente socante, advertoriale la limita analfabetismului etc...

@crt platesc deja ceva servicii extranet pe la diverse organizatii, stiu cum functioneaza si nu ar fi o problema, totusi parerea mea este ca si comunitatea ar fi mai castigata daca ar avea o interfata mai prietenoasa cu cei care cumpara astfel de servicii. Personal sunt acru de oferte pompoase de la fel de fel de firmulite frumos colorate, e plin net-ul de ele, tocmai asta e motivul pentru care am venit la sursa...

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Citat Postat în original de Nospheratu Vezi Post
    @robyroy ai si tu dreptate, de contactat pot contacta useri pe privat dar nu se poate dovedi o reputatie dupa o colaborare... si crede-ma, am avut parte de niste experiente socante, advertoriale la limita analfabetismului etc...

Referitor la experientele cu adv la limita analfabetismului .... what you pay is what you get. Inclin sa cred ca nu ai patit asa ceva in urma contractarii unui advertorial scump. In ceea ce priveste reputatia, aceasta nu ti-o poti construi decat interactionand cu oamenii de aici. Si revenim la posturile minime
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th August 2011
    Locaţie
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai tocmai unde aveam nevoie sa interactionez nu s-a putut... Am platit (e drept nu aici) adv si cu 150E, nu m-am uitat la bani daca era eficient, am banner-e platite unor useri de aici de peste 8 luni de zile si eu nu pot interactiona cu ei la vedere, pe unii chiar ii pot lauda...

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Hai ca mai debitam un pic pe subiect si faci posturile necesare
    Lasand gluma deoparte, a posta in market, este un privilegiu, nu un drept, de care beneficiaza cei care aduc un minimul plus de valoare forumului. Si sincer ma indoiesc de faptul ca nu ai avea ce informatii sa impartasesti comunitatii. Chit ca nu sunt neaparat pe nisa. Totul e sa fii dispus sa aloci un minimum de timp. Sunt convins, multi dintre noi il au dramuit, dar macar printre picaturi, cred ca iti poti rupe cateva minute.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th August 2011
    Locaţie
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Asa e, timpul lipseste, cateodata imi vine sa ma clonez, apropos, si cu tine incepusem o discutie, tot pe privat, e inca valabil proiectul (Bursa de Gaze) doar ca nu am gasit inca cine sa il realizeze... (daca lansam o cerere unde trebuia, pate poate...) Bafta!

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Raspuns: De ce nu pot posta pe forum?
    De Ben Boingeanu în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 4th October 2016, 05:28
  2. Nu pot posta sau incepe thread-uri noi
    De katalin în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 4th April 2011, 23:54
  3. Posta-valoare asigurata
    De Diana în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th February 2010, 10:46
  4. Probleme - nu pot posta commenturi