din cate am citit eu..30 de posturi
din cate am citit eu..30 de posturi
Da, e o conspiratie seomasonica.
minim 30 de posturi si o luna de la inregistrare pe forum
sincer sa fiu si eu astept sa am permisiune, nr de posturi e ok, durata este cam mare, dar avem rabdare![]()
vrei sa vinzi ceva?
Da si eu am cautat mult regulile astea, ca nu stiam de ce nu pot da reply la anumite posturi, pe urma mi-a explicat cineva. Intr-un fel e bine in altul nu prea ca poate ai de spus ceva in anumite locuri si mai putin in altele si atunci e greu sa faci "numai continut relevant".
Oricum daca astea sunt regulile le respctam, probabil ca cei care le-au pus stiu ei mia bine motivul lor.
politica cretina si regulament in aceeasi nota. stau de vreo 3 luni pe aici, am incheiat peste 20 de colaborari, dar pentru simplul fapt ca am avut neobrazarea de a-l numi pe perfu cretin (o axioma deja) si pentru ca am salutat de prea multe ori (stiati ca exista o bariera a saluturilor, peste care daca treci, ai pus-o. vine depistatorul de saluteuri si te strange de c.aie cu trepidinul!), am adunat deja doua reputatii sau dracu sa le pieptane NASPA. haidi pa si pishu mare pe regulamentul vostru.
Da, se cheama bun simt.... si se pare ca unii dintre voi nu-l au. Marketplace-ul nu e pentru oricine... mai intai te implici... mai apoi rezultatele... e timpul sa te relansezi in alta parte. Zi buna!
Boingeanu Ben
Mie mi se pare ok asa, de 1 saptamana caut regulile, in sfarsit le-am gasit, dar nu e bai, am rabdare. Ai dreptate pt marketplace trebuie oameni ok si de incredere, nu oricine intra prima data pe forum si apoi poate nu mai intra niciodata, sufla ofertele la cei prezenti sau face el oferte mincinoase.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)