Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: De ce sunt permise anunturile pentru alte persoane?

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    863
    Putere Rep
    36

Question De ce sunt permise anunturile pentru alte persoane?

Tot vad pe forum:
    vand domeniu...nu e al meu, e pentru un prieten
    scriu articole... dar de fapt nu scriu eu, am postat pentru o amica

In primul rand, acum inscrierea e la liber. Deci cine vrea sa posteze ceva o poate face si singur.

In al doilea rand daca vrei sa aflii mai multe informatii despre subiectul in cauza te trezesti cu un raspuns de genul "imi pare, rau, eu nu stiu, cauta-l pe proprietar".

Si in al treilea rand, de aia s-au impus niste reguli in privinta postarii in Marketplace, ca sa nu vina oamenii si primul articol sa fie un anunt. Asa, au gasit cum sa evite regula. In loc sa isi faca cont, sa ajunga la nivelul in care poate posta oriunde, roaga pe cineva mai vechi de pe forum si respectivul tranteste repede anuntul.

Mie personal nu mi se pare ok sa fie postate anunturi pentru alte persoane. Ce parere aveti?
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    31
    Posturi
    417
    Putere Rep
    28

Implicit

Nici mie nu mi se pare corect, mai ales acum cand inscrierea e libera. Ar trebui penalizati userii care fac asta.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Pai spre exemplu eu am clienti care vor link-uri, de ce nu as putea posta ptr ei? Care ar fi problema? Si de ce ar trebui ca ptr un anunt sa isi faca un cont cand pot posta anunturile prin cei cu care lucreaza? Eu doar intermediez lucrurile, clientul si cel care vinde link-uri isi fac afacerile inafara forumului.

Unde e problema?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    863
    Putere Rep
    36

Implicit

Am mentionat mai sus cele 3 motive pentru care nu mi se pare ok.

Daca cineva are clienti, si lucreaza pentru acestia pe forum, mi s-ar parea normal sa isi asume "raspunderea" postarii. Adica nu doar sa posteze si apoi sa dea din umeri la orice intrebare trimitandu-te in alta parte. A postat un anunt, poate sa iti dea in continuare diverse detalii si sa isi duca treaba pana la capat.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    38

Implicit

Este ok Krumel poti face asta , dar atunci "garanteazi" tu pentru el.Pentru ca eu colaborez cu respectivul pentru ca tu ai pus anuntul si in tine am incredere.

Asumati responsabilitatea, pune anunt : cumpar link-uri, ca le cumperi pentru ala sau pentru nu stiu cine nu intereseaza pe nimeni, mi se pare ca atunci cand zici "pentru un prieten" , unii incearca cumva sa scape de responsabilitate, adica daca eu ii dau mesaj si ii zic ca ala mi-a dat teapa, imi zice "nu am eu treaba, era anuntul pus pentru cineva de care nu am mai auzit nimic".

Sper ca ai inteles unde este problema.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    50
    Posturi
    616
    Putere Rep
    33

Implicit

logic asa ar fi, te inregistrezi faci posturi cand ai suficiente, poti posta anunt
    dar ce te faci cand acele posturi sunt spam, asta ar duce la o scadere a calitati forumului

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

E pagini aurii responsabil de anunturile pe care le posteaza? Sau ziarele? Sau site-urile specifice de anunturi?

Nu, nu sint. Ptr ca ele sint doar surse intermediare.

Vreti garantii privind platile si ce or mai fi? Clientii fac asta, nu eu. Eu sint doar un conector. Exista un risc pe care trebuie sa ni-l asumam toti. Nu fiti orbi, increderea nu garanteaza nimic.

Ma indoiesc ca un client mare care vrea link-uri isi face cont aici ptr a posta anunturi, oamenii astia nu fac lucrurile asa. E evident de ce.

Nu doriti ca prin unii de pe aici sa ajungeti sa faceti afaceri cu firme sau site-uri mari? Nu e nici o problema, voi posta in alta parte.

Recunosc, eu ma pun doar in locul meu ..e posibil ca pe undeva sa aveti dreptate, dar nu mi se pare ok sa fie restrictionat lucrul asta.

Mi se pare mai simplu sa evitati voi oamenii care posteaza astfel de anunturi si in care nu aveti incredere. Nu vi se pare omul care a postat un anunt ca fiind de incredere, nu va bagati.

Oricum, odata cu sectiunea noua (care nu prea mai apare) lucrurile ar trebui sa se lamureasca.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    62

Implicit

As putea incerca sa dezvolt un modul care sa "confirme" autenticitatea domeniului. Cred ca stiti la ce ma refer. Fisier pe index website, cu un cod anume. Gen Google analytics sau WMT.

Probabil ca ar rezolva multe din problemele actuale.

Insa, din pacate, proiectul de marketplace, ca de obicei, in ultimii 3 ani, este amanat, pentru ca nu mi-a fost terminat de fostul developer angajat pe situatie.

Eu sunt total de acord sa avem o regula care sa permita doar vanzarile autentificate.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    50

Implicit

Eu consider ca anunturile de servicii sau vanzari, chiar daca sunt postate pentru alte firme aduc un plus de valoare seopedia, in special avand in vedere ca marketplace e cea mai cautata sectiune de pe forum.

Faptul ca sunt postate printr-un intermediar, adauga o anumita credibilitate anuntului, decat daca ar fi postate de un user nou.

" Asa, au gasit cum sa evite regula. In loc sa isi faca cont, sa ajunga la nivelul in care poate posta oriunde, roaga pe cineva mai vechi de pe forum si respectivul tranteste repede anuntul."

Cam toti intermediaza doar pentru persoane care le cunosc. Daca ei nu ar posta anuntul respectiv, anuntul respectiv nu ar fi fost deloc postat pe seopedia.

Cum e mai convenabil? Sa nu existe deloc, sau sa fie postat , fie si printr-un intermediar?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    62

Implicit

De acord cu Krumel si nu neaparat la anunturi.
    De ex o firma cu care lucrez vrea sa aiba o situatie cu preturile pentru scrierea unui articol, detalii despre un serviciu...
    Asta ar insemna sa-si faca un cont, o descriere cat de mica si sa posteze un singur anunt. Apoi gata, se transforma intr-un user pe veci inactiv.
    Trecem peste faptul ca firma nu stie sa isi faca un cont pe forum
    Dar asta se intampla rar.
    De regula, cu firmele cu care nu am contract, le fac trimitere direct. SEOpedia e la liber, fa-ti cont si cauta
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Persoane dornice de a posta articole pe un site
    De guitz în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st December 2010, 22:41
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th August 2009, 18:01
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th December 2006, 08:15

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte