Si asa se intampla de fiecare data cand ajunge o fata pe un forum
cu preponderenta masculina, nu se mai termina discutiile :)
Bun venit axentelivia !
Versiune printabilă
Si asa se intampla de fiecare data cand ajunge o fata pe un forum
cu preponderenta masculina, nu se mai termina discutiile :)
Bun venit axentelivia !
Merci Reaper:) Pai de ce sa se termine discutiile. O discutie care incepe are toate sansele sa nu se mai termine niciodata. Nu vad nimic rau in asta:) Imi inchipui cate discutii vor fi la studiu de caz, dar momentan mai am putina treaba la site... cred ca acolo vor fi discutii fara sfarsit... :) cam asta imi si doresc, de aceea sunt aciti practic sa va cer pareri, sfaturi, si bineinteles sa invat cat de multe :) Ps. te asteptam la Cluj.
Abia asteptam sa vedem siteul si sa-l si criticam :twisted:
Ms pt invitatie, as veni cu cea mai mare placere daca mi-ar permite timpul :|
Cand am nevoie sa gasesc raspunsuri rapide la numite intrebari tehnice, imi fac un cont pe un forum din respectivul domeniu, cu un profil de fata nestiutoare si nevinovata, dar dornica de a fi invatata.
Eficienta e 100% garantata.
Marius, ce vrei sa insinuezi? Ca Livia si cu tine sunteti una si aceeasi persoana, sau ca Livia e baiat undercover? Tu-ti dai seama cate sperante ai spart cu teoria asta a conspiratiei. Atatia oameni care au dat add pe haifaiv, pe mess si cine mai stie pe unde... acum se gandesc... oare Livia are cocosel in pantaloni?
In alta ordine de idei, cred ca ar trebui sa scriu acolo la "cum sa facem un forum mai bun" sau cum se numeste subiectul respectiv, sa se faca ceva din admincp, un addon, ca dupa un anumit timp sa se inchida automat subiectele de prezentare, ca sa nu ne trezim cu posturi de bun venit, dupa 5 luni, sau cu subiecte in genul astuia care ajung la 20 de pagini :)
Eu nu am solicitat add pe haifaiv pentru ca atunci cand am ajuns pe pagina respectiva m-a izbit un iz dubios !
Nu stiu zau care e problema voastra in acest sens, vi se pare anormal ca o fata sa fie interesata de SEO??? Nu consider ca mi-am pus o poza neadecvata pentru acest forum, iar cui nu-i place sau cui ii place sa nu se uite sau treaba fiecaruia. Iar cine chiar crede in ideea ca nu as fi reala, deja am primit si msge private de acest gen, atunci sunt dispusa sa fac pariu cu voi :) practic nu as avea de ce sa va dovedesc voua ceva... dar oricum se va afla la intalnirea din 10 mai pt cine vine. Asadar face cineva pariu...? sau nu? In caz ca nu aveti curajul...dar sa va si prezentati sa stam atunci fata in fata la o poveste, sa vedem daca in fata unei fete veti mai putea vorbi asa plin de voi... Okay????? Deci astept..., daca nu mai aveti nimic de spus v-as ruga sa schimbati subiectu, sa ma lasati sa imi lucru la site, ca sa aveti ce comenta la studiu de caz, asta cand voi avea posibilitattea sa postez acolo (dar in stilul acesta cred ca nu va mai dura mult), si.... vaiiii de voi daca va inscrieti pe lista si nu veniti, si ma trezesc acolo singura... oricum eu poate mai chem o prietena daca nu se inscrie nici o fata...
Eu zic sa lasi carcotasii in pace si sa te ocupi de lista pt intalnirea din 10 mai. am vazut ca s-a mai inscris cineva, trece-l in agenda! :P