Salut sunt Antonio! Locuiesc de 8 ani in Vienna si seo este pt mine un hobby!
Versiune printabilă
Salut sunt Antonio! Locuiesc de 8 ani in Vienna si seo este pt mine un hobby!
Bun venit in comunitatea seopedia Antonio. Sper sa ne impartasesti si noua ce stii despre seo.
Bun venit! Intrebare: pe acolo se face mai mult SEO sau SEM (Adwords de ex) ?
Esti binevenit Antonio !
Bun venit.
Pe aici nu prea se face seo ci mai mult ADWORDS ca astia sunt cu mult mai tampiti ca noi! Eu sunt incepator in SEO asa ca probabil nu aveti nevoie de sfaturi de la mine! Cert este caci cu pagina mea la keyword-uri-le pe care le-am vrut am ajuns no 1! Pe google Austria caci altceva nu ma intereseaza!
Inseamna ca o sa am ce invata de la tine !
Ai putea sa ne spui si cuvintele cu ajutorul carora ai ajuns numarul unu ?
Partea ca sunt mai tampiti ca noi nu o cred. Daca ai ajuns pe pozitia 1 pentru anumite cuvinte, bravo tie! Dar ma indoiesc ca sunt cuvinte "comerciale".
Cat despre Adwords, e de obicei folosit pentru situri care vor sa vanda ceva, si mai ales pentru cuvinte unde concurenta la SERPS e uriasa.
Bine ai venit printre noi!
mai tampiti ca noi?
vreau sa o vad si pe asta...haha
Cel mai probabil a vrut sa scrie ca austriecii nu se pierd in amanunte neesentiale si siteurile lor sunt facute ca sa scoata bani , nu din ambitie ! :rolleyes:
In Romania nu e cine stie ce concurenta , si de aceea pana si paznicii de noapte ,( care inainte nu stiau decat sa joace solitaire ) , mai nou s-au apucat de SEO , asta si datorita faptului ca gradinarii , din cauza secetei , si-au facut siteuri pe internet in loc sa isi vada de gradinarit !
In tarile din fostul lagar capitalist , SEO se face pe bani grei , nu pe cativa lei , iar concurenta este uriasa !
sa inteleg ca stii despre ce vorbesti aici?
:))
sa stii ca nici la noi nu e floare la ureche..in anumite domenii si in conditiile unor bugete foarte scazute, cultura foarte redusa din partea proprietarilor de siteuri fata de ce inseamna si presupune un seo curat si de asemenea metode oarecum reduse de promovare
dar acu depinde de ce stii tu..
In Romania , din pacate , proprietarii de siteuri nu constientizeaza faptul ca SEO costa , si rezultatele nu se pot obtine peste noapte !
Destul de multi vor sa aiba un site de calitate si apeleaza la sprijinul oferit de niste persoane necalificate care folosesc metode interzise de promovare !
E greu sa faci pe cineva sa inteleaga ca google baga toate siteurile noi in sandbox , si ca siteurile facute in flashplayer nu mai sunt la moda , pentru ca google il vede ca fiind o singura imagine !
Promovarea unui site se face pe termen lung , si pe termen nelimitat , iar rezultatele nu se vad imediat !:((
In plus , nimeni nu mai este dispus sa munceasca pe degeaba !
Ok eu am scris de la inceput ca sunt un incepator! La inceput am facut totul intuitiv! Uitati-va pe google at adica Austria, cuvintele cheie sunt stripper, manstrip, strippers, striptease polterabend, stripper wien. Pagina mea o veti gasi acolo intre primele 3 sa zic. La cuvantul stripper apar in jur de 16 mil de pagini.
Si mai va dau un exemplu: prietenul meu are site-ul webhostingaustria .at
Pe google austria la cuvantul cheie "webhosting" este pe primul loc din 120 mil sites! A ajuns acolo in 2 ani! Deci sunt tampiti ori el este prea bun! Voi analizati...
Este o realizare, intr-adevar. Culmea e ca webhosting.at nici macar nu pare folosit. Nu cumva cei din Austria prefera sa cumpere de la firmele nemtesti, cand e vorba de hosting ? De exemplu de la 1und1. Iar hostingprovider.at e tare pe rezultatele platite, dar aproape inexistent la free.
Raspuns cu intarziere: Probabil ca austriecii cumpara din germania, cert este ca ai mai raman ceva clienti si prietenului meu pt. ca totusi are vreo 800 de clienti! La medie de 100 euro clentul pe an calculeaza!
Probabil nu e mult pt. un webhosting dar mie mi se pare multumitor!
800*100€=80.000€/an
Un bussiness decent.
Totusi nu uita ca este Austria! Suma este mica in comparatie cu cifrele de afaceri ale unor firme serioase! Dar pentru mine ar fi mai mult decat de ajuns!
Pt. o sg. persoana este mai mult decat decent.