-
Mircea Budean
De baza programator dar in utimul timp (de vreun an si ceva) am luat o pauza cu programarea si m-am apucat de SEO intamplator (poveste lunga..)
Primul contact mai serios cu SEO l-am avut cand am citit SEO Point de la cap la coada. Apreciez efortul lui Krumel, nu stiu cum a avut rabdare, dar recomand site-ul tuturor incepatorilor, deoarece pot invata cateva lucruri de baza.
Momentan lucrez la o firma numai pe SEO, cat si la cateva proiecte personale mai mici.
Si cam atat:P
-
Bine ai venit Mircea.
Ma bucur ca te-au ajutat articolele scrise de mine. O sa reincep scrierea de articole, dar trebuie sa refac site-ul.
Spor.
-
Mersi...
Astept sa vad noile articole :tongue:
Bafta!
-
Salut... Bine ai venit si speram sa ai o experienta buna pe seopedia... Nu stiu la ce nivel esti pe SEO insa sunt sigur ca poti invata multe de aici... Bafta!
-
Salut,
Revin in acest topic (nu are rost sa mai deschid altul...) pentru a anunta ca User Name-ul meu a fost schimbat in urma cu ceva timp din Dagam3 in Mircea Budean - care este de fapt si numele meu :)
Asadar eu sunt fostul Dagam3, dar asta nu inseamna ca pe toate forumurile pe unde intalniti acest user este vorba de mine.
Si asta este un motiv pentru care mi-am schimbat user-ul pentru a nu mai fi confundat cu alti useri de pe alte forumuri.
Multumesc lui Cristian Mezei pentru intalegere.
Bafta!
-
-
salut, bine te-am regasit