-
Salut
Salutare tuturor ! Ma numesc Cornel si sunt praf in domeniul asta ,pur si simplu nu stiu absolut nimic ,nu stiu daca am timp sa invat acum .Am un site de predictii sportive argumentate si nu stiu cum sa fac sa il promovez .Am ceva trafic pe el dar sunt aceiasi care intra zi de zi si vreau sa fac sa creasca numarul vizitatorilor . Merita promovat asta va garantez ,din 10 vizitatori sa zic asa cel putin 5 se vor intoarce pentru ca muncesc mult .Daca ma poate ajuta cineva cel putin cu un sfat ca nici nu stiu de unde sa incep .Multumesc
-
Te-ai prezentat, citeste regulamentul, intra zilnic pe seopedia, citeste ce apare nou si retine ce e util de pe aici, cauta in caseta din dreapta (desi nu e prea eficienta) ce te intereseaza, incepe cu notiunile de baza. Salut, bine ai venit!
-
-
Salut Cornel si bine ai venit pe forum!
-
-
Salut! Bine ai venit pe forum!
-
-
Multumesc tuturor pentru primire !
-
Salut,
Cel mai bine e sa creezi o comunitate pe facebook (pagina sau grup) in care sa iti promovezi articole cu predictiile respective.
Cu siguranta vei avea ceva succes daca predictiile pe care le ai au o rata de succes de minim 70%.