Bună sunt fericit că am intrat în comunitatea seopedia.. sunt nou pe site... eu aș dorii să scriu articole în limba română.... postez deoarece .. am nevoie de 30 de posturi pentru a avea acces la toate subiectele din forum.....
Versiune printabilă
Bună sunt fericit că am intrat în comunitatea seopedia.. sunt nou pe site... eu aș dorii să scriu articole în limba română.... postez deoarece .. am nevoie de 30 de posturi pentru a avea acces la toate subiectele din forum.....
Nani, fii binevenit in comunitate.
Referitor la faptul ca ai dorii sa scrii articole, toate la timpul lor. Iti recomand sa citesti in primul rand regulamentul comunitatii, te va feri de multe potentiale "necazuri".
Daca scrii articolele cu ....... cum si postezi ........ nu stiu cine ....... va apela la serviciile tale .......
Dupa cum spune si Robert, citeste regulamentul. Vei avea acces la market cand vei avea 30 de posturi, insa posturi de calitate cu care ai ajutat comunitatea, nu posturi doar de dragul de a obtine numarul de 30 de posturi.
Salut,
Regulamentul e stufos... pe scurt... posturile din "prezentare forumisti" nu te ajuta :)
Numai bine,
Imi place de tine, zau daca nu, caci nu prea am intalnit persoane care sa recunoasca ceea ce vrei sa faci, adica sa aduni 30 de postari si sa postezi in marketplace. Eu iti recomand sa citesti regulamentul, sa aduni postarile necesare cu timpul. Stii vorba aia? Graba strica treaba. Bun venit, sper sa nu pleci prea repede dintre noi.
Salut, bine ai venit!
Noroc si bine te-am gasit!
Multumesc pentru sfaturi...
Bun ... venit ...
Este in codul morse ... = s
Szervusz nanni, bine ai venit.
Salut, bine ai venit!
Bine ai venit. Poate mai adaugi un cuvant-doua despre tine, ce faci, etc. Nu-i obligatoriu, doar daca vrei.
Buna... intodeauna scriu asa... dupa ce scriu ceva ce mi se pare inportant... pentru a suspina un pic las ... (3) puncte (eu scriu poezie de trei ani inca nu mi-a atras nimeni atentia, recunosc ca gramatica inca nu este punctul meu forte)
Da hl2u ... iti raspund la intrebare: scriu poezie, citesc: psihologie, esoteric(despre religii), sexualitate ( cele trei, o combinatie ciudata care imi place) am invatat sa meditez... cresc animale: vaci, cal, oi... imi place in natura foarte mult... si imi doresc sa scriu articole...
ai si link spre unul dintre programele respective? :)
bine ai venit!