-
salutare
Sunt Stefan, detin 1 magazin online de peste 5 ani...am avut site-ul pe 3 platforme dar din 2012 o am pe cea wordpress si sunt foarte multumit, o lunga perioada de timp nu m-am prea ocupat de site, dar de 2 saptamani m-am apucat din nou de treaba. M-am inregistrat pe acest forum pentru a impartasi cu alti utilizatori intamplari din viata wordpress si pentru a invata mai multe, deoarece wordpress ul este intr o continua dezvoltare si tot timpul apare ceva nou, inclusiv probleme :) tocmai de aceea la recomandarea lui 2dor am ajuns pe acest forum.
-
Salutare! Mult spor la invatat :).
-
-
-
Salut,
Am vazut site-ul si te sfatuiesc sa schimbi domeniul daca nu ai ceva semnat de la United International Pictures sau cine o detine drepturile de autor pentru brand-ul SHREK.
Bafta !
-
Salut Stefan, bine ai venit
-
Salut și bine ai venit. Poate ne împărtășești și site-ul respectiv.
-
-
Incearca sa iti cauti un domeniu bun, pe nisa de fashion ar fi de preferat sa fie brandabil.
Cum spunea cineva mai sus ai grija cu drepturile de autor.
PS: shrekhaine.ro - cel mai prietenos magazin de haine. Mai facut sa zambesc.
-
Salut Stefan si bine ai venit pe forum!
-
Salutare tuturor si multumesc de bun venit, site-ul este shrekhaine.ro , nu este folosita nici o sigla de a lor, iar numele shrek nu este folosit separat ca "shrek" ci ca " ShreKHaine " ca si cum ai folosi " Adidasic " in loc de "Adidas " poate gresesc, daca este cineva sigur de un raspuns, il rog tare mult sa-mi spuna parerea. Multumesc