-
Bine v-am gasit
Bine v-am gasit,
ma numesc Dan si administrez o mica afacere in domeniul tipografiei si productiei publicitare, domenii din care pot sa impartasesc experienta mea adunata in decursul mai multor ani.
In materie de SEO / SEM sunt la nivel de autodidact incepator si ca atare dupa mai multi ani de amanare am reusit anul acesta sa demarez primul magazin online.
Ca proiecte doresc sa-mi mut o parte din serviciile offline in mediul online prin crearea de noi magazine adaptate serviciilor / produselor care le ofer. Avand aceste intentii automat voi avea nevoie de oameni care cunosc fenomenul SEO si de oameni care stiu sa scrie foarte bine, oameni cu care v-a trebui sa colaborez la un moment dat.
Recunosc, am venit aici cu un bagaj mic de cunostiinte dar cu dorinta de a invata si daca voi putea contribui cu ceva in folosul acestei comunitati, o voi face.
Cu stima,
Dan N.
-
-
-
sa inteleg ca ai o tipografie?
Ce bine era daca erai mai aproape de capitala..nu de alta, dar ne-am fi vizitat si am fi stat de vorba!
daca poti sa-mi trimiti o lista de preturi in pm, o sa tin cont de ea si atunci cind o sa am o comanda o sa o discut si cu tine!
-
Multumesc la toti pentru urari
teodor98, o lista de preturi in tipografie e foarte greu de facut, de obicei lucrarile sunt customizate in functie de comanda, la fel si preturile.
Cand ai o comanda trebuie sa stii carui tip de tipografie te adresezi ca sa obtii un pret bun, termenul de tipografie e foarte larg si sunt de multe feluri.
-
corect..dar totusi exista un pret cit de cit ca reper, sa zicem.. 1000 de pliante hartie..170g/m2 (spun si eu numai asa) un big sau doua, color fata verso ca dupa aia..pretul creste un pic sau scade..in functie de client..asta e alta poveste!
-
Nu stiu daca am voie sa dezbat aici exemplul tau, dar daca primesc un ok expun subiectul aici ca sa invete si altii, daca nu am sa-ti trimit in privat tot ce ai nevoie.
-
Welcome!
Imprimanta 3D ai? Acolo e loc de multe manevre, SEO ;)
-
Din pacate imprimanta 3D nu am.
-
Daca aveai puteai sa te joci pe partea de SEO cum doreai tu, pentru ca nu e ingramadeala pe nisa asta. Asa, pe nisa tipografie trebuie sa mergi cu atentie ca sa nu calci stramb. :)