e ok
Versiune printabilă
e ok
Electricienii au devenit elctronisti si ii gasesti pe Forumul electronistilor • Vizualizare forum - Pentru Incepatori in ale electronicii (sectiunea incepatori).
Adica acolo e forum de acea specialitate.
Pe bune acum, ce drac sa caute pe un forum de seo rubrici de meteo, poezii, arta? :)
Habar nu aveam ce e ala seo. Am spus in scrisoaraea de intentie ce doresc. Au aprobat-o...
Dar a fost o experienta utila!
E ok. Poate iti vei face vreodata un forum de meteo si vei dori sa inveti cum sa-l promovezi, monetizezi... Vom fi tot aici :)
Cel mai bun electrician e Traian Basescu, pentru ca tine in tensiune milioane de romani fara nicio siguranta (fie vara, fie iarna):clap:
Mai, ca sa n-o mai lungiti pe langa: intra pe Wordpress.com, fa-ti un blog (VremeacuSarrah.wordpress.com, de exemplu) si posteaza frecvent acolo tot ce vrei tu despre vreme: pareri, prognoze, etc. In timp inveti singura ce merge si ce nu merge pe un site din ce doresti tu sa faci.
Daca mai intrebi aici pe forum si cate un pont despre optimizare, la anu' in vremea asta, mai mult ca sigur o sa ai o gramada de prieteni si o sa faci si bani cu el.
Am facut pe wordpress, dar as vrea un forum. Problema ar fi ca am unul pe my forum, insa nu vad cum ar putea evolua un astfel de forum, desi ca si interfata e foarte foarte bun.MyForum.ro - forum gratuit phpBB
Nu exista dialog pentru upgradare, ori nu ma pricep eu. In ce priveste prietenii, s-a vazut si aici ce mi s-a reprosat "am pierdut un minutel din viata din cauza ta!!"
Asta spun toti....
Si repros, si amenintare ca vedem rosu, etc...Aiurea in tramvai.