-
Salutare!
Ma numesc Andreea si sunt masteranda in anul I in cadrul departamentului de Jurnalism. Primii pasi in online i-am facut acum vreo 6 ani cand imi infiintasem un blog (pe care l-am sters dupa 2 ani). Momentan am doua blog-uri, unul de fotografie si unul de muzica, si sunt content writer.
Primii pasi in content writing i-am facut in anul 1 de facultate, cand am scris pentru site-ul rockul.info. In timp, am mai scris pentru site-uri specializate pe domenii de activitate destul de diferite (de la ceaiuri la IT).
Sunt pasionata de online, muzica, fotografie, drumetii pe munte si IT.
-
Salutare Andreea, te astept cu interes sa vad ce si cum scrii :)
-
Buna ziua,
Multumesc pentru primire.
-
Bun Venit in comunitatea naostra si sper sa te descurci alaturi de noi,
Mult succes in continuare,
-
Buna Ionut,
Multumesc. Si eu sper sa ma descurc cat mai bine aici. Succes si tie.
-
Welcome! You will like it here.
-
-
Bine ai venit, Andreea :) !
-
Bine te-am gasit, Costin!
-
-
Bine ai venit
Te rog da`mi un PM cu preturile pt content writer
-
-
Bine te-am gasit, Dragos!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Bine te-am gasit, Bogdan!
-
-
Bine te-am gasit, Bogdan!
-
-
-
Bun venit Andreea. Cand ai sa ai timp pune si blogurile:) Nu de alta, dar nu prea mai am ce sa citesc in ultimul timp.:)
-
Bun venit la scoala de seo :)
Cat de bine te pricepi la fotografie?
Ma intereseaza pentru un viitor client o persoana capabila sa scrie articole bune pe tema asta. Si dupa mine... doar un fotograf poate face acest job cel mai bine.
-
-
1nesco: Nu sunt experta in fotografie, ci mai mult amatoare, dar ma pasioneaza tot ceea ce apare nou in acest domeniu.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
De-Koon: Multumesc. Pe bloguri nu am decat muzica si fotografii realizate de mine, deci nu prea vei avea ce sa citesti.
-
Ma intereseaza articole despre fotografie pentru un fotograf profesionist. Foto e una, arta de a scrie articole e altceva :)
Interested?