Kelu, 28 de ani, Buc/Cta, internaut haotic pasionat de lumea moto si sport (mai putin fotbal).
Don't screw with me :twisted:
Versiune printabilă
Kelu, 28 de ani, Buc/Cta, internaut haotic pasionat de lumea moto si sport (mai putin fotbal).
Don't screw with me :twisted:
Bine ai venit Kelu
Mai poti? inca nu ti s-a acrit sa raspunzi la orice nou venit? :DCitat:
Postat în original de Krumel
Asta e din ciclu don't fuck with a biker :twisted:Citat:
Postat în original de Kelu
Bine ai venit Kelu!
Nu mi s-a acrit.Citat:
Raspunsurile astea sint ca sa iti poti da seama ca esti intr-o comunitate SEO si nu la un colt de strada.
Si apropo...nu e frumos sa spui asa ceva cand intrii in casa unui om.
:cool:
Oh yeah, dar sper sa nu apara discutii pe aici legate de bikeri mai ales cei din romania ca deja nu mai vreau, o sa ma ascund intr-un colt si o sa imi leg degetele.Citat:
Postat în original de Dan.Rades
Krummel: un forum pt mine nu prea pot sa il asociez cu o casa, cu orice altceva dar cu o casa nu, oricum nu am vrut sa fiu rau :D
Este casa noastra. Bine ai venit.Citat:
Daca voi vreti atunci o consider casa si intr-o casa in general ma descalt cand intru, chiar vreti asta? :tongue:
Ha Ha
Greu gasesti un om care sa faca o gluma buna.
Bune ai venit.
:confused:
Stai linistit bre, ca e un biker moderator ;) aici, n-au ce discutii sa apara. Si oricum, seopedia e un altfel de forum.Citat:
Niceee, atunci vrei sa fi protectorul meu pe forumul asta? :))Citat:
Postat în original de Dan.Rades
Zii repede motor, de cat timp calaresti si altele ca sunt satul de discutii pe forumurile de moto :D
Krumel stai sa vezi cand ma obijnuiesc cu forumul si o sa ma simt "ca acasa" :errf:
Probabil ca o sa dureze...e greu sa te desparti "de cartier".Citat:
pS: daca nu ai inteles (si sint sigur ca ai inteles ca doar nu esti prost, doar o faci pe-a prostul) e un forum in care respectam bunul simt si vorba buna.
As dori sa incetezi cu fixul asta care deja ti-a intrat in cap.
Deja ai pata pusa pe mine? :rolleyes:
Nu am fixuri, doar imi place sa fac caterinca, incet incet ne cunoastem :))
Banuiesc ca tu esti "the bad guy" pe forumu asta, am I wrong?
Well o sa vina si randul tau la a fi luat la misto/caterinca..si probabil sigur nu o sa iti placa.
Oricum caterinca e recomandata pe alte forumuri...aici e cu totul alta treaba...asa ca pastreaza si tu o linie decenta.
Am mai avut aventuristi care au plecat si apoi au revenit..tot pe principii de "caterinca".
Succese.
Ps: Banuiesti gresti...
Te inseli, cand sunt luat la misto chiar ma distreaza. :clap:
Oricum am sa pastrez discutiile in limitele decentei dar nu o sa pot sa fiu impresonal pentru ca nu imi place.
E bine ca nu esti bad guy, desi m-ai speriat nitel la inceput (era si normal sa imi arati putin si coltii ca doar sunt un nou venit) am impresia ca o sa fie frumos aici si sper ca va fi o "relatie" cat mai lunga in timp.
Bine ai venit pe la noi..
cam tarziu si io cu salutul dar..
nu conteaza cand mi-ai urat, am apreciat efortul ;)Citat:
Postat în original de Mascka