Bine ai venit pe Seopedia! Un proiect putem vedea si noi?
Versiune printabilă
Bine ai venit pe Seopedia! Un proiect putem vedea si noi?
Cu cea mai mare placere.
Administrez o mica comunitate stransa in jurul siteului cu membri castigabanipenetcuadisaan[.]info, am un ebook scris de mine despre cum poti sa ajungi pe prima pagina a lui Google folosind numai programe trial si vreo 2 softuri pentru trafic pe care le promovez cu placere. Toate sunt usor de gasit daca scrii adisaan pe google
welcome here Adisaan :)
Bine ai venit adisaan
Catigi ceva din nisa asta? Eu am o alergie la astefel de afaceri
Cum poate sa te ajute la reputatie asa ceva? De obicei astfel de afaceri genereaza o reputatie negativa. Vezi ca pe unul din site-uri spui ca esti pozitia 1 in google la o anumita cautae, eu nu te-am gasit in primele 3 pagini, mai departe nu m-am uitat. Si ce alte proiecte online ai.
Cand zic reputatie ma refer la sutele de persoane pe care le-am ajutat sa faca primii bani pe net si sa inteleaga conceptul de afaceri online nu la bizonii care li se ridica parul pe cocoasa cand aud de MLM pentru care tot ce inseamna bani pe net este egal cu scheme piramidale sau ponzi. Eu vreau ca lumea sa stie ca Adisaan este un tip care face bani pe net si ca ar avea ceva de invatat de la el. Cat despre cuvantul ala cheie de care amintesti cred ca te referi la "bani" pentru care am renuntat sa imi mai promovez siteurile in favoarea unor cuvinte cheie mai specifice pentru nisa mea: bani online, bani pe net ...
A fost o greseala clasica de incepator dar studiul facut pe acest cuvant: "bani" mi-a aratat ce simplu e sa cazi in capcana unor cuvinte cheie usor de cucerit dar total nefolositoare pentru afacerea ta.
Welcăm.
Nu mai ziceti, ca am luat mai demult un 'tutorial' de la el care m-a adus 1 in google. Bine, ca nu era nici concurenta prea mare. Totusi, la banii care i-am dat pe el, merita!
Apropo, am si eu cateva link-uri pe wikipedia :D