-
Bun gasit tuturor.
Numele meu este Clement si am ajuns pe acest forum (care m-a convins sa si raman :) ) de pe Google, incercand sa studiez cam cum se mananca Internetul in Romania.
Treburile mele sunt prin zona e-commerce ceea ce insemna ca sunt foarte interesat de SEO.
Ca si background, prin 2001 am lansat www.AdAcademy.ro, primul portal de publicitate din Romania, care, din fericire, "traieste" si azi.
Apoi, spre norocul meu, afacerile au mers foarte bine in afara Romaniei (e-commerce), reusind chiar anumite parteneriate cu 2Checkout.com si TemplateMonster.com (bineinteles ca nu vorbesc de programul lor de afiliere :) )
Cam atat fiindca altfel suna a lauda. Acum am decis ca e momentul sa miscam ceva si in Romania pe e-commerce.
Sa speram ca e o decizie corecta.
Cu prietenie,
Clement
-
Clement... bine ai venit. :)
-
Bine ai venit Clement!
-
Salut si fii binevenit... O sa se mai incinga discutiile pe e-comerce si o vina la viata topicul respectiv! :)
-
Mai demult iti citeam website-ul .. Chiar des. In ultima vreme am mai redus din frecventa (lipsa timpului, sau axarea pe ceea ce conteaza), dar tot il vizitez la o luna sau cand mi-aduc aminte.
Oricum bine ai venit, si sunt convins ca o sa ai pareri constructive despre ... multe. :)
-
Wow. Stiam eu despre ospitalitatea romaneasca dar viteza "bun venit"-urilor e chiar surprinzatoare.
Multumesc frumos.
Voi incerca sa am pareri constructive.
Problema cu parerile si experienta mea este ca "m-am format" in stilul international si, cum zicea Toto intr-un alt topic: "mai este ceva timp pana cand (noi, romanii) vom vorbi de pe aceeasi "creanga" cu cei de afara"...
Deja am facut niste cucuie cu proiecte in Romania si acesta e motivul pentru care, asa cum spuneam in deschiderea topicului, incerc sa invat "cum se mananca Internetul" aici.
Oricum, prima impresie e ca e mai greu. Deci mi-am facut stocul de cafea :)
-
Eu am renuntat de ceva luni bune, sa mai imi fac sperante ca se poate realiza ceva concret in Romania.
Se poate ... Insa cu bani multi si amortizare foarte grea.
-
Salut si bine ai venit Clement.
Recunosc ca si eu sunt unul ce citeste din cand in cand AdAcademy.
Mult succes in continuare!