Salut, ma numesc Iacob Vlad-George, am 19 ani si sunt student la Facultatea de Informatica din Iasi. Imi pare bine ca am fost acceptat in aceasta comunitate a carei activitate o urmaresc de aproximativ 1an.
Versiune printabilă
Salut, ma numesc Iacob Vlad-George, am 19 ani si sunt student la Facultatea de Informatica din Iasi. Imi pare bine ca am fost acceptat in aceasta comunitate a carei activitate o urmaresc de aproximativ 1an.
Hello tinere! Facultatea de Informatica Iasi, frumoasa facultate, la cladire ma refer, in rest iti vei da seama la final cum e sa pierzi timpul si sa nu inveti nimic pe acele banci, scaune sau fotolii :)) !
Bine ai venit pe Seopedia!
Bine ai venit Vlad.
Bine ai venit, Vlad.
Acelasi nume, acelasi oras, aceeasi facultate si aproape aceeasi varsta.
Trebuie sa ne cunoastem. ;)
Bine ai venit. Nu ne prezinti si siteurile sau proiectele tale? :)
Pai momentan lucrez la un website builder ... numele inca nu il fac public pana cand nu dau drumu la o versiune beta ... cateva site-uri la care am lucrat: www.anuntuldeiasi.ro, www.anuntuldecluj.ro, www.find-drivers.net (nu este gata si multumesc lui Adrian Poputoaia pentru ca m-a ajutat la logo) si cam atat imi aminesc momentan.
Logo de la find-drivers, celelalte nu sunt operele noastre de arta :)).
@Cristi Ursuț, nu ma indoiesc ca ar fi altel, peste tot in Romania, insa pe bancile facultatii de informatica din Iasi mi-am uzat si eu blugii si stiu cum stau lucrurile exact!
salutari de bun venit!