-
ce despicati ma firun`5. Romanu fura acum ati aflat ?
Acum ce a furat ? Ideea ? era propiretatea intelectuala a aluia ?
Daca cineva a facut scriptul acela si altii il folosesc asta e.
Normal ca o idee de succes se copiaza, se incearca reinventarea ei.
Este ca si in economie, capitalurile se muta in domeniile cu rentabilitate mare, aici e si mai usor, ai luat domeniul downloadat scriptul si astepti $, ce pierzi 2h ?
Nu le tin partea nici nu stiam ca exista si o sa uit repede de existenta lor. Dar m-am saturat sa aud ca romanii fura, jumate critici jumate hoti, hai sai oprim :))
-
Ei, macar daca s-ar reinventa :D Nu e furt, e o incercare de a face bani de pe seama faptului ca Milliondollarhomepage a devenit cunoscut - din cauza ideii inedite.
Cum spuneam si intr-un post anterior: UN milliondollarhomepage e ok, zece nu mai au nici un farmec
-
E clar ca nici nu ati citit prima postare, la ce ma referam cand am spus ca "fura". Ca au luat ideea sau scriptu...treaba lor.Fiecare are dreptu sa incerce. Oricum nu or sa aibe succes. Dar unii au fost asa de disperati incat au COPIAT exact designul paginii originale.
-
milliondollarhomepage-script.com/demo cred ca asta e template-ul default. acum ramane de vazut daca disperatul asta cu scriptul e roman sau nu.
-
Probabil ca nu. Si probabil ca se gaseste templateul de downloadat gratis pe undeva. :whistle: