@AntonioTony, te rog sa imi trimiti un PM cu site-urile.
Versiune printabilă
@AntonioTony, te rog sa imi trimiti un PM cu site-urile.
Nu e acelasi cu userul Gogule de pe arenaweb :)
Si eu am apelat la el acum vreo 2 ani de zile.
Un site maricel cu un design super fain imi tot copia postarile mele care erau unice.
Vazand ca nu inceteaza sa faca acest lucru, desi le-am tot scris, am decis sa imi pun si eu tema lor (care era una custom) cu ajutorul colegului nostru. Dupa aceasta mutare s-au linistit :)
Ba da e acelasi, credema ca dupa ce am avut o problema cu el aici pe seopedia, am deschis un topic si pe arena si nu m-a lasat sa ii dovedesc direct m-a banat! Era vb despre un script!
ps: avea acelasi topic deschis si acolo
El are userul Naruto pe arenaweb si nu e administrator, Gogule e admin - dar e alta persoana.
Userul care il are aici l-a dat colegu' mai sus.
Confirm ca este vorba de clonat pagini (text + design)
De asemenea confirm ca la whois este adresa reclamata in topic.
Asta in caz ca se intreba cineva daca ce spune AntonioTony are acoperire.
Mda, am primit si eu site-urile. Nu s-a obosit nici macar sa schimbe pe ici pe colo designul. :)
@Paul?
Acum m-am linistit, nu stiu de ce aveam impresia ca e un topic inutil, acuzatii fara dovezi.
Ma gandesc ca uneori este ok sa scriem si pentru cei care nu intra in categoria: "Orice om cu capul pe umeri poate constientiza asta."
Mai ramane de vazut daca chiar adresa de mail are site-ul (99% cred ca da) si masurile necesare pentru disparitia lui.
@paul?
Eu zic sa-i dam add pe facebook https://www.facebook.com/paul.nita3 daca aici nu raspunde.
Deci care e faza? despre ce site-uri e vorba? @Antony, trimite-mi PM cu site-urile de care zici
Scuze de raspunsul tarziu dar n-am timp sa citesc forumul zilnic
Nu stii despre ce e vorba? Inseamna ca toate site-urile tale au continutul copiat si vrei sa-ti arat eu care e?
Ala care o sa dispara din google in cateva zile daca nu il stergi tu.
Eu sper ca vei sterge site-ul, in caz contrar dau un email si la hosting, ca nu ma doare mana.
Ti-am dat PM sa te luminez..