Ai dori laude pentru ca initiativa de furt?
Sa stii ca atunci cand vrei sa te razbuni ar trebui sa te gandesti ca razbunarea te poate costa foarte scump
Acum ti-am dat negativ, pentru atitudinea de razbunator pentru un negativ primit pe merit
Versiune printabilă
Ce initiativa de furat ma? Esti un .......... ? Am pus o intrebare: E sau nu?! Am vazut ca este si am renuntat la idee, poate chiar meritam pozitiv pentru ca am intrebat. Iar vin sa caut ajutor pe forum si primesc negativ, ca a postare mai veche cand am batut recordul cred, chiar imi pare rau sa vad ca totusi nu e cum credeam eu aici pe forum si poate am sa renunt sa mai intru, cand e cu negativ toti sar sa dea, cand faci ceva bun sau incerci sa ajuti pe cineva nu se gaseste nimeni sa dea un pozitiv.
Topicul poate fi inchis. Multumesc!
Omul a pus o intrebare. Ce-i drept ce ar fi vrut sa faca nu ar fi fost ok. Asta nu inseamna ca e un criminal :)
Va salut. O seara placuta!
Nu am avut niciodata intentia de a fura munca alcuiva, stiu ce greu e si cat trebuie muncit in orice domeniu dar mai ales aici... Oricum am renuntat la idee, doar am intrebat.
@Lupanu- Multumesc!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Sunt oameni foarte buni pe acest forum, cu o experienta mare in acest domeniu si le multumesc pentru ajutorul si sfaturile primite pana acum, la fel pentru cele care vor urma.
Multumesc Seopedia!
Topicul poate fi inchis.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")