Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Furt de anunturi la greu de catre ebursaauto.ro ! Niste nesimtiti

Mihai C este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Posturi
    139
    Putere Rep
    0

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit Furt de anunturi la greu de catre ebursaauto.ro ! Niste nesimtiti

Salut oameni buni.
    Sa va spun ce s-a intamplat.
    Mi-am pus anuntul cu masina de vanzare pe Ford Focus, 2006, 1598cm3, 100 CP - autovit.ro si la o zi dupa, imi semnaleaza un prieten ca masina mea apare si pe ebursaauto .ro (nu mertia nici macar un link catre ei) aici FORD FOCUS '2006 oferta de vanzare - autoturism second-hand in Bucuresti - Romania - Vehicule Club - Bursa Auto .
    Am sunat la autovit.ro si oamenii au negat categoric ca nu au nicio intelegere cu acesti magari si ca ei fura anunturile de la autovit.ro.
    Am incercat sa ii contactezi pe cei de la S.C. BURSA AUTO S.R.L. dar au raspuns niste dudui care ma paseaza de la una la alta si cand vine vorba de o explicatie, ba nu este colega care treubie , ba nu stiu ce....

Niste magari.

Voua vi s-a mai intamplat?
    Oare pana unde poate merge nesimtirea?

De ce ma deranjeaza ca a aparut anuntul acolo? Pentru ca probabil va sta acolo mult si bine chiar dupa ce voi vinde masina pe autovit.ro si ma vor deranja telefoanele in continuare..... Dar mai mult decat atat am vrut sa reclam plagiatul....

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    47
    Posturi
    436
    Putere Rep
    33

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Si daca au un sitem de preluare a anunturilor de pe autovit ? Cel mai corect ar fi sa ii intrebi pe cei de la Autovit daca stiu despre acest lucru si daca agreeaza.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Posturi
    139
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai dupa cum am spus, am sunat la Autovit si au spus ca nu au nicio intelegere in acest sens, ba mai mult chiar se lupta cu ei pentru acest furt si planuiesc sa ii dea in judecata.

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    47
    Posturi
    540
    Putere Rep
    38

Implicit

Avand cel mai mare site de anunturi din judet de circa 7 ani, mi se intampla des sa aud ca anunturile sunt preluate si de ziarele pe hartie. Mult mai nesimtiti sunt unii ce aveau un site cu 30 vizite pe zi ce sunau pe cei care puneau anunturi imobiliare si le propuneau, contra sumei de 50 ron, fotografierea proprietatii si publicarea pe situl lor . Ce poti sa le faci?

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    36
    Posturi
    1.810
    Putere Rep
    33

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Mi sa intamplat ceva de genul ca si vanzator care a facut un anunt de vanzare a unei masini, chiar si dupa luni de zile dupa ce am vandut masina mai primesc telefoane, anuntul fiind sters de pe site-ul unde am postat eu anuntul imediat dupa ce am vandut masina dar niste agarici cu site-uri de anunturi au preluat anuntul dar nu sau gandit ca el mai si expira... mi se pare aiurea sa copiezi chiar si anunturile, sa ajuns rau de tot.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Posturi
    139
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ce ar fi sa facem un site cu lista fraudacilor si plagiatorilor si sa il promovat toti de pe SEOPEDIA pe site-urile lor. Sa ajunga sa fie popular si sa vezi ca atunci nu le va mai conveni sa fie pe blacklist.
    Ce parere aveti?

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

esti naiv. crezi ca ii intereseaza pe ei ( cei care copiaza ) ca ajung pe nu stiu ce site care oricum cei care cauta pe google ( vizitatorii ... sa le zicem .. incepatori si care ajung pe site-urile care copiaza ) nu vor ajunge la site-ul cu lista neagra niciodata.

din pacate nu prea ai ce sa le faci ... ca si masuratori anti-copiere se pot face multe ... de la watermark pe poze ... la realizarea de imagini in loc de text ( cazuri extreme )
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Posturi
    139
    Putere Rep
    0

Implicit

@StarNET pai si cu imaginile nu prea ai ce sa faci ca din cate vad cei de la autovit.ro au watermark pe poze, dar ei au pus watermarkul lor exact pentru cel de la autovit.ro.

Eventual sa pui watermark random.

salam este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd May 2011
    Posturi
    157
    Putere Rep
    0

Implicit

anul trecut pe vremea asta cand aveam o masina la vanzare pe autovit, am fost sunat de auto.ro si ebursaauto.ro sa-mi ceara acordul sa imi publice anuntul la ei pe site, am refuzat, probabil dupa ceva vreme s-a renuntat la telefone

am vazut intamplator ieri ca si cei de la mercador.ro au anunturi preluate de pe autovit, ia verifica si acolo

Citat Postat în original de Mihai C Vezi Post
    De ce ma deranjeaza ca a aparut anuntul acolo? Pentru ca probabil va sta acolo mult si bine chiar dupa ce voi vinde masina pe autovit.ro si ma vor deranja telefoanele in continuare..... Dar mai mult decat atat am vrut sa reclam plagiatul....
    da-mi voie sa te contrazic, acum ceva ani pe site-ul boing.ro anunturile nu expirau, chiar daca sunt anunturi din 2006 nu suna nimeni ptr ca sunt preturi de la vremea respectiva , asa ca daca masina ta nu expira de pe ebursaauto.ro la anul pe vrmea asta 6 mii o sa fie mult
    Ultima modificare făcută de salam; 20th December 2011 la 12:33.

bampiru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Posturi
    95
    Putere Rep
    23

Implicit

@Mihai C: Din punctul tau de vedere, ar trebui sa vezi partea plina a paharului. Inca un mod de promovare gratis al anuntului... pana la urma, pe tine te intereseaza sa-ti vinzi masina

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Linkuri catre pagina principala sau catre paginile secundare?
    De BGDU în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th February 2011, 18:20
  2. inregistrare-domenii . ro cei mai nesimtiti
    De gigipok în forumul Domenii
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th May 2009, 11:21
  3. campanie anti nesimtiti :))
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th September 2008, 15:55
  4. Talcioc.net - simt al umorului sau nesimtiti?
    De dojo în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 29th May 2007, 17:26
  5. Sunt satul de spam si nesimtiti
    De pstefan75 în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd February 2007, 19:47

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente