20th December 2011, 09:53
1 out of 2 members found this post helpful.
Furt de anunturi la greu de catre ebursaauto.ro ! Niste nesimtiti
Salut oameni buni.
Sa va spun ce s-a intamplat.
Mi-am pus anuntul cu masina de vanzare pe Ford Focus, 2006, 1598cm3, 100 CP - autovit.ro si la o zi dupa, imi semnaleaza un prieten ca masina mea apare si pe ebursaauto .ro (nu mertia nici macar un link catre ei) aici FORD FOCUS '2006 oferta de vanzare - autoturism second-hand in Bucuresti - Romania - Vehicule Club - Bursa Auto .
Am sunat la autovit.ro si oamenii au negat categoric ca nu au nicio intelegere cu acesti magari si ca ei fura anunturile de la autovit.ro.
Am incercat sa ii contactezi pe cei de la S.C. BURSA AUTO S.R.L. dar au raspuns niste dudui care ma paseaza de la una la alta si cand vine vorba de o explicatie, ba nu este colega care treubie , ba nu stiu ce....
Niste magari.
Voua vi s-a mai intamplat?
Oare pana unde poate merge nesimtirea?
De ce ma deranjeaza ca a aparut anuntul acolo? Pentru ca probabil va sta acolo mult si bine chiar dupa ce voi vinde masina pe autovit.ro si ma vor deranja telefoanele in continuare..... Dar mai mult decat atat am vrut sa reclam plagiatul....
20th December 2011, 10:19
0 out of 2 members found this post helpful.
Si daca au un sitem de preluare a anunturilor de pe autovit ? Cel mai corect ar fi sa ii intrebi pe cei de la Autovit daca stiu despre acest lucru si daca agreeaza.
20th December 2011, 11:33
2 out of 3 members found this post helpful.
Mi sa intamplat ceva de genul ca si vanzator care a facut un anunt de vanzare a unei masini, chiar si dupa luni de zile dupa ce am vandut masina mai primesc telefoane, anuntul fiind sters de pe site-ul unde am postat eu anuntul imediat dupa ce am vandut masina dar niste agarici cu site-uri de anunturi au preluat anuntul dar nu sau gandit ca el mai si expira... mi se pare aiurea sa copiezi chiar si anunturile, sa ajuns rau de tot.
20th December 2011, 11:43
0 out of 1 members found this post helpful.
Ce ar fi sa facem un site cu lista fraudacilor si plagiatorilor si sa il promovat toti de pe SEOPEDIA pe site-urile lor. Sa ajunga sa fie popular si sa vezi ca atunci nu le va mai conveni sa fie pe blacklist.
Ce parere aveti?
20th December 2011, 11:48
1 out of 1 members found this post helpful.
esti naiv. crezi ca ii intereseaza pe ei ( cei care copiaza ) ca ajung pe nu stiu ce site care oricum cei care cauta pe google ( vizitatorii ... sa le zicem .. incepatori si care ajung pe site-urile care copiaza ) nu vor ajunge la site-ul cu lista neagra niciodata.
din pacate nu prea ai ce sa le faci ... ca si masuratori anti-copiere se pot face multe ... de la watermark pe poze ... la realizarea de imagini in loc de text ( cazuri extreme )
Vezi cum e
vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate:
iconsDB.com