Postat în original de
Krumel
Mar, e posibil ca o clinica stomatologica sa aibe angajati care sa faca webdesign? Ptr ca altfel nu imi dau seama de ce denumirea asta de topic.
Nu neg copia, mai ales ca au inceput sa schimbe unele lucruri si dovezile sint clare, dar nu cred ca pana la urma clinica a copiat, ci o firma angajata. Nu sint dovezi ca aceasta clinica a cerut o clona, deci pana la urma firma de webdesign ar trebui trasa la raspundere sau defaimata. Nu?
Si..ai avut contacte cu acesti oameni, ii cunosti?
Sper sa imi raspunzi ptr ca vad ca in ultimul timp nu prea mai revii cu raspunsuri la unele intrebari.
In cazul in care ai abandonat si subiectul asta sau nu imi raspunzi, voi modifica titlul topicului, ptr ca nu cred ca e ok ca aceasta clinica sa fie acuzata de furt, ci cei care au realizat furtul.
Si ca dezbatere generala: cand vine vorba de design, nu detinatorul site-ului e responsabil de furt, ci cel care a realizat furtul ..adica firma de webdesign. Nu e corect sa acuzati detinatorul (mai ales ca multi n-au treaba cu online-ul), ci realizatorul furtului (firmele care fac treaba de mantuiala si iau bani pentru asta).