http://cm2006.conquiztador.ro/
Versiune printabilă
? Eu nu ma prind...; pe cine? cum?
Deci suntem 2.
3 ...
wtf is that ?
:lol: Au furat site-ul connex cu totul. Acum am realizat :lol:
Da asta era.
;)
Data viitoare voi mentiona :D
si scopul care sa fie ?
:blink:Citat:
Postat în original de GExGE @ Mar 10 2006, 08:54 PM) [post=12097
Îti spun eu care-i scopul, scopul imi apartine ca si site-ul si nu te priveste ce fac eu acolo. Mind your own business. Doar Frame-ul de intrare este copiat, daca nu crezi baga capul si te uita. Restul ma priveste pe mine.
Daca vreunul din voi cauta de lucru sa zica. Între asta si a fura mai este de lucru.
Capisci?
Citat:
Postat în original de GhitzaTheOutLaw @ Mar 11 2006, 09:36 PM) [post=12146
Peace man! B)
mda, mai bine ai face sa aduci lume sa se joace pe site sa li-l pot vinde mai bine la Connex.
Vezi ca am mai copiat si alt site http://cm2006.conquiztador.net/ si in plus o sa fac si bani cu el...... Nasol, nu?
Cum vrei sa faci bani din aceste "site-uri"?
din reclama vasile nu de pe jucatori
Ok Gheorghe, fa bani...
Sa ne scrii cand faci milionu' :D
Dar nu mai devremeCitat:
Postat în original de eRwin @ Mar 12 2006, 12:29 AM) [post=12152
Si sa`l numeri cu atentie (milionul) !
E mare probabilitatea ca potentialii tai clienti sa te dea in judecata! :D Sau iti place sa joci periculos ?
Bai de da-o'ncolo!!! :)
Pai eu am crezut ca este al lui CONNEX mai, de asta am zis ca nu am inteles!!!
Mare este ograda....
Povesti mai vasilica, de aia îi pus ca ei sa se uite si sa evalueze, pina acum si-o schimbat de multe ori pielea site-ul. Oricum dupa o vreme o sa ejectez toat frame-urile alea in plus care va deranjeaza pe voi prin blocurile unde stati.Citat:
Postat în original de GExGE @ Mar 12 2006, 12:12 PM) [post=12183
Milionul este programat de aici intr-un an si este in EUR nu in ROL. Pe atunci voi o sa va uitati cum pe geam si o sa bateti cu lingura de lemn in geam zicînd......... hai mama sa vezi cum trec soldatzii....;;
Apropos, voi sînteti in RO? Nu de alta da de cam de 16 ani eu nu mai sînt, am ajuns de mult la concluzia ca doar bicitoc]
Si sa`l numeri cu atentie (milionul) !
E mare probabilitatea ca potentialii tai clienti sa te dea in judecata! :D Sau iti place sa joci periculos ?
[/QUOTE]
Povesti mai vasilica, de aia îi pus ca ei sa se uite si sa evalueze, pina acum si-o schimbat de multe ori pielea site-ul. Oricum dupa o vreme o sa ejectez toat frame-urile alea in plus care va deranjeaza pe voi prin blocurile unde stati.
Milionul este programat de aici intr-un an si este in EUR nu in ROL. Pe atunci voi o sa va uitati cum pe geam si o sa bateti cu lingura de lemn in geam zicînd......... hai mama sa vezi cum trec soldatzii....;;
Apropos, voi sînteti in RO? Nu de alta da de cam de 16 ani eu nu mai sînt, am ajuns de mult la concluzia ca doar bicitocii ramân sa stinga becu'.
:lol: Ghitza, la cum te lauzi mie mi se pare ca ai 16 ani.
As vrea o sa-i am aia 16 ani da nu-i mai am de 25 de ani.Citat:
Postat în original de miromulus @ Mar 12 2006, 08:39 PM) [post=12199
Auzi la tine în bloc iti auzi vecinu seara cind tusheste? Se aude prin peretzi la bloc?
Oare o sa ai bani sa iti cumperi si tu garsoniera sa nu mai stai in chirie? Cind ti se arde becu la veioza ]
:lol: Ghitza, la cum te lauzi mie mi se pare ca ai 16 ani.
[/QUOTE]
As vrea o sa-i am aia 16 ani da nu-i mai am de 25 de ani.
Auzi la tine în bloc iti auzi vecinu seara cind tusheste? Se aude prin peretzi la bloc?
Oare o sa ai bani sa iti cumperi si tu garsoniera sa nu mai stai in chirie? Cind ti se arde becu la veioza cum faci? Furi altu din lift?
Daca ai 41 de ani si faci remarci de genul asta, ai imbatranit degeaba. Oricum, succes in viitoarele "afaceri" din aceeasi categorie si sper sa te prinda cat mai repede :lol:
Trebe bagat la emoticonuri si imaginea cu 'Atentie troll!'
Pe mine ma amuza topicul asta ... sa nu-l inchideti va rog :D !
GhitzaTheOutLaw .. construiesti si nave spatiale ?
Nu cred dar probabil ca ]Citat:
Postat în original de GExGE @ Mar 14 2006, 03:36 AM) [post=12273
GhitzaTheOutLaw .. construiesti si nave spatiale ?
[/QUOTE]
Nu cred dar probabil ca poate fura vreo cateva :lol:
Da mah, becuri din lift ca]Citat:
Postat în original de miromulus @ Mar 14 2006, 12:44 AM) [post=12274
Nu cred dar probabil ca poate fura vreo cateva :lol:
[/QUOTE]
Da mah, becuri din lift ca tine....... Loser made in RO
Nu inteleg care este scopul tau? De ce sa copiezi Connex.ro si sa il adaugi pe website-ul tau, incercuind un amarat de joc ?
Adica ce castigi ?
In afara de asta, probabil vei auzi de avocatii Connex in 2-3 zile.
Parerea mea ? Esti irecuperabil.
se vede ca ai plecat de mult nenica. In Romania nici macar becuri nu mai avem. Le-au furat hotii ca tine si au plecat cu ele afara, crezand ca pun de o afacere.Citat:
Postat în original de GhitzaTheOutLaw @ Mar 14 2006, 02:48 PM) [post=12305
Hai, fugi in vizuina ta unde-ti numeri milionul de dolari si te ascunzi de lege si morala. Si intoarce-te aici cand o sa fi in stare sa faci tu ceva ]
Da mah, becuri din lift ca tine....... Loser made in RO
[/QUOTE]
se vede ca ai plecat de mult nenica. In Romania nici macar becuri nu mai avem. Le-au furat hotii ca tine si au plecat cu ele afara, crezand ca pun de o afacere.
Hai, fugi in vizuina ta unde-ti numeri milionul de dolari si te ascunzi de lege si morala. Si intoarce-te aici cand o sa fi in stare sa faci tu ceva nu doar sa furi munca altuia.
Site-ul prezentat in acest topic nu se poate numi PLAGIAT. E doar un simplu joc de-a internetul. Plus ca in josul pagini gasim:
:lol: :lol:Citat:
copyright 2005 Mobifon sa. toate drepturile rezervate.
Pt admini:
ar fi fain sa impartim categoria asta in 2:
1.plagiat seo.
2.plagiat cod+imagini.
deh ... a copiat si copyright`u .... ce tare suna ... :))
...si a plecat si departe musteriul nostru...
domain-name: conquiztador.ro
description: AB-MM Kft
description: Révész u. 2/c
description: fsz. 4.
description: Budapest
description: Country: HU
Da mai ... a precizat de nenumarate ori ca e bucuros ca a scapat de noi (romanii) si ]Citat:
Postat în original de mahon @ Mar 14 2006, 10:49 PM) [post=12345
...si a plecat si departe musteriul nostru...
domain-name: conquiztador.ro
description: AB-MM Kft
description: Révész u. 2/c
description: fsz. 4.
description: Budapest
description: Country: HU
[/QUOTE]
Da mai ... a precizat de nenumarate ori ca e bucuros ca a scapat de noi (romanii) si la Location e trecuta Buda...
Da mah, v-am lasat cu Nastase & ilici & PSD sa va faca buzunarele............Citat:
Postat în original de GExGE @ Mar 14 2006, 09:52 PM) [post=12346
Ir ceea ce vezi tu acolo este o adresa de intrepridere palpitocule. Nu corespunde cu nici una din adresele mele din bolentine.
Da sunt bucuros ca am scapat de romani cit despre români asta este altceva, îi mai am inca pe cap ......... Adevaru-i ca-i plin Bucurestiu de rromani ca voi. În fine eu sunt prost si voi destepti din moment ce stiti sa dati un finger whois ping sau sa va uitati pe internic. Suntetzi tari dragi rromani.
În fine ce imi racesc eu gura cu copii de la]
Da mai ... a precizat de nenumarate ori ca e bucuros ca a scapat de noi (romanii) si la Location e trecuta Buda...
[/QUOTE]
Da mah, v-am lasat cu Nastase & ilici & PSD sa va faca buzunarele............
Ir ceea ce vezi tu acolo este o adresa de intrepridere palpitocule. Nu corespunde cu nici una din adresele mele din bolentine.
Da sunt bucuros ca am scapat de romani cit despre români asta este altceva, îi mai am inca pe cap ......... Adevaru-i ca-i plin Bucurestiu de rromani ca voi. În fine eu sunt prost si voi destepti din moment ce stiti sa dati un finger whois ping sau sa va uitati pe internic. Suntetzi tari dragi rromani.
În fine ce imi racesc eu gura cu copii de la bloc..........
FY :rolleyes:
corect ... pleaca ...
Individul nu poate fi banat? Activitatea lui pe seopedia a fost la nivelul unui copil de 5 ani nebagat in seama de parinti
Frate cata prostie! Sa ii dati ban, ca daca mai abereaza mult pe aci, imi aduc aminte cum se face un dos frumos!
Cod:Subiect inchis. Am vazut si partea incriminata "in actiune". Restul nu mai tine de noi.
Cat depre parerile personale la adresa noastra...e clar.
Krumel