Cererea a fost trimisă miercurea trecută, pe 29. Acum suntem în 5 și încă nu i-am primit.
Versiune printabilă
Cererea a fost trimisă miercurea trecută, pe 29. Acum suntem în 5 și încă nu i-am primit.
Ai vreo problema la cont? Acces limitat ceva? Incearca sa iei legatura cu ei. Sa le explici situatia...
Eu am retras 80 euro joi. Vineri sau sambata mi-a aparut in PayPal ca tranzactia e completa. Azi am primit banii.
Folosesc ING.
Ca sa nu ramana lumea cu o parere dezastruoasa despre PayPal, sa va povestesc ce am patit acum 2 saptamani. Imi cumpar eu de pe Steam un joc folosind PayPal. Pretul era de 49Euro. Are Steam-ul o eroare, ma trezesc ca imi ia de 3 ori suma.Vorbesc cu oamenii de la Steam, imi dau o parte de bani inapoi insa in contul bancar 100 de euro (2 tranzactii) erau blocate de catre PayPal.
Scriu la PayPal, explic situatia si primesc promt raspuns: din nu stiu ce motive de confidentialitate ei nu pot comunica direct cu banca mea insa au vazut ca e o eroare si mi-au trimis pe email un raspuns oficial in care era specificat clar ca nu au pretentie asupra acelei sumei de bani. Si m-au instruit sa dau forward mailului lor catre banca mea. Ceea ce am si facut iar in juma de ora aveam toti banii inapoi. O bila alba si pentru Raiffeisen ca au inteles situatia si s-au miscat foarte repede.
Alta bila alba pentru PayPal: Am facut withdraw vineri pe la ora 23:00 si luni in jurul orei 16:00 am avut banii in cont (ING).
sincer...sunteti norocosi.....nu va recomand BCR..pt paypal......:
Povestire: Am dat withdraw martea trecuta......crezand ca ii voi avea in mana cel tarziu vineri...si..SURPRIZA!....i-am primit abia Marti...ieri....7 zile FULL!
ce sa mai...
conteaza mult si de cand ai bani in cont.
De exemplu:
Daca am facut o vanzare sau mi-a trimis cineva 100 euro azi .. si azi am dat withdraw .. normal ca dureaza 7 zile pana cand ii am in cont.
In schimb daca am primit ultima data acum 3 saptamani .. de regula timpul de withdraw va fi foarte mic.
E o chestie de securitate.
Si mai si conteaza faptul ca suntem din Romania ...
Conteaza si faptul de cate ori ai scos pana acuma bani si tot asa .
Folosesc PayPal de peste 2 ani nu am avut astfel de probleme, doar cu o suma de 400$ la WithDraw a durat circa 45 zile ( retinuti de banca ) in rest totul a decurs perfect!